Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

«Βάλαμε τα πράγματα κάτω και από τότε...» - Το έντονο παρασκήνιο στο γάμο Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου

Η καθημερινότητα... όλο μέλι του ζευγαριού

1 Φεβρουαρίου 2023 13:29
«Βάλαμε τα πράγματα κάτω και από τότε...» - Το έντονο παρασκήνιο στο γάμο Βάσως Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη έχει μιλήσει κατά καιρούς για το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, σχολιάζοντας την καθημερινότητά τους από τότε, που ξεκίνησε η σχέση τους.

Η ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στον προηγούμενο γάμο της, είχε εξομολογηθεί και το κατά πόσο ο γνωστός σεφ την έχει αλλάξει ως άνθρωπο.

«Ήμουν πιο κλειστός άνθρωπος… Έχουμε επηρεαστεί πολύ ο ένας από τον άλλον τα τελευταία 4 χρόνια σε πολλά πράγματα και νομίζω αυτή τη χρονιά συζητήσαμε πολύ, βάλαμε τα πράγματα κάτω, προσπαθούμε πολύ να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον γιατί δεν είναι εύκολα όλα τα πράγματα, ο καθένας έχει το σπίτι του, πρέπει να βάλει μια σειρά, υπάρχουν προβλήματα», είπε η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι».

Όπως πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή φάση, ίσως και ηλικία, και σε πολύ καλή δούλεψη ο ένας με τον άλλο, και με τον εαυτό του, αλληλοβοηθιόμαστε πολύ και νομίζω εμένα μου κάνει καλό και φέρνει ισορροπία στο σπίτι».

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο η Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πριν μερικά χρόνια στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών ήταν μαζί για 8,5 χρόνια και απέκτησε μία κόρη, την Εύα.

Βάσω Λασκαράκη: Ο λόγος που πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

«Μαζεύονται πάντα κάποια σύννεφα στις σχέσεις. Είτε έχεις παιδιά, είτε δεν έχεις. Και ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αυτές έχουν διάρκεια κάποιων χρόνων.

Βάσω Λασκαράκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κάποιες φορές λοιπόν φυσάνε ωραία αεράκια και τα σύννεφα αυτά απομακρύνονται. Αλλά κάποιες φορές τα σύννεφα πυκνώνουν κι αρχίζει να βρέχει. Κάποιες φορές πολύ, κάποιες φορές λιγότερο. Στο δικό μας γάμο λοιπόν έβρεξε αρκετά τους τελευταίους δυο μήνες.

Από την άλλη, επειδή ακριβώς, όπως ξέρεις, δεν ήμασταν ποτέ ένα ζευγάρι που του άρεσε να προκαλεί και να είναι εκτεθειμένο για τους λάθος λόγους, ίσως να μην υπήρχε ούτε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού, αν δεν ξεκινούσε η σεζόν και κάποιες δουλειές έπρεπε να προβληθούν και στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε στις συνεντεύξεις και να υποκρινόμαστε ότι όλα είναι τέλεια.»

Πέρασε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα;

«Η δυσκολία έγκειται στο να πρέπει να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου και εκ των πραγμάτων αλλάζουν κάποια πράγματα γύρω σου. Ναι η ζωή μου έχει αλλάξει και είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο αυτό το στάδιο. Καθόλου εύκολο. Αλλά δεν τελειώνει η ζωή με ένα χωρισμό. Κάθε τέλος είναι και μια καινούρια αρχή.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share