Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Λάδι στη φωτιά» από τη Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχουμε να παίξουμε...»

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κοινή της πορεία με τον ηθοποιό

29 Ιανουαρίου 2023 19:46
«Λάδι στη φωτιά» από τη Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχουμε να παίξουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη νέα σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που πρωταγωνιστεί μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Παράλληλα η ηθοποιός αναφέρθηκε με πολύ αγάπη στην κόρη της, Εύα, που μπαίνει στην εφηβεία και στις επαγγελματικές προτάσεις που έχουν δεχτεί με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Αρχικά μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε λόγω Covid: «Το «Μαίρη Μαίρη, Μαίρη» στο MEGA είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με 3 διαφορετικές γυναίκες. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου και να ζήσω τον άνδρα μου. Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου, είναι ένα πολύ ωραίο τυπάκι. Με ανησυχεί πάρα πολύ τώρα στην εφηβεία το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη. Κάνει πράγματα η κόρη μου που λες “ωχ μας έρχεται η υποκριτική”, εγώ μέσα μου λέω, ας κάνει και κάτι άλλο», ανέφερε για την κόρη της.

Σε αυτό το σημείο θυμίζουμε και το έμμεσο «κάρφωμα» Βάσως Λασκαράκη σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Πρέπει να φροντίζεις να βράζει...»

Ενώ για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σχολίασε: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο «Μαίρη Μαίρη, Μαίρη» με τη Νίκη Λάμη. Τηλεοπτικά έχουμε να συναντηθούμε από την Πολυκατοικία. Δεν έχω σκεφτεί για το αν μπορεί να συναντηθούμε ξανά τηλεοπτικά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Του ταιριάζει αυτός ο ρόλος, το είχαν δει ο Μιχάλης και ο Θανάσης».

«Την φθορά την φέρνουν πράγματα που...» - Κόλαφος για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε χθες (26/1) καλεσμένη στην «Ελένη» με τον Κωνσταντίνο Γαβαλά, μιλώντας για τη συμμετοχή τους στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», τις σχέσεις και τους γάμους, έχοντας περάσει και από ένα διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, κάτι για το οποίο ο τελευταίος υπήρξε αποκαλυπτικός.

«Ένα ζευγάρι που μας απασχολεί πολύ, που μας δείχνει μια καθημερινότητα και μια κανονικότητα», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τους καλεσμένους της.

Το αγαπημένο ζευγάρι από τη νέα κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησαν για τη δουλειά τους και τις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια.

«Δε βοηθάνε πολύ οι εξομολογήσεις, ανοίγουν πολλές ιστορίες», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη αναφερόμενη στο ρόλο της στη σειρά.

Έπειτα, το τηλεοπτικό ζευγάρι μίλησε για τις σχέσεις ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

Τα λόγια των ηθοποιών για τις σχέσεις

«Όταν αρχίζει και μεγαλώνει η οικειότητα, αρχίζεις και βλέπεις και άλλα πράγματα, βγάζεις και άλλα πράγματα. Η οικειότητα σε οδηγεί μετά πιο ελευθέρα να εκφράζεσαι, να το λες αυτό που σε ενοχλεί. Και η συγκατοίκηση είναι σημαντικός παράγοντας για την οικειότητα».

Όπως λένε οι δύο ηθοποιοί, «όταν είμαστε ερωτευμένοι εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις, αλλά η καθημερινότητα τρέχει».

«Πρέπει να φροντίζεις τη χημεία σου με τον άλλον. Πρέπει να φροντίζεις να ‘βράζει’. Την φθορά τη φέρνουν πράγματα που είναι αστεία. Αν έχεις διάθεση θετική και κατανόηση, η ισορροπία που έχεις φτιάξει θα κλονιστεί αλλά δε θα έρθει τούμπα».

Οι δύο ηθοποιοί ανέφεραν το ιδανικό μέρος για να ζήσουν, με τη Βάσω Λασκαράκη να λέει πως είναι φαν της Μαδρίτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share