Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έμμεσο «κάρφωμα» Βάσως Λασκαράκη σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Πρέπει να φροντίζεις να βράζει...»

Όσα είπε για τη ζωή της η αγαπημένη ηθοποιός

28 Ιανουαρίου 2023 20:14
Έμμεσο «κάρφωμα» Βάσως Λασκαράκη σε Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Πρέπει να φροντίζεις να βράζει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Πέμπτη (26/1) η Βάσω Λασκαράκη και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς που υποδύονται το ζευγάρι στην τηλεοπτική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» βρέθηκαν παρέα της «Ελένης».

«Ένα ζευγάρι που μας απασχολεί πολύ, που μας δείχνει μια καθημερινότητα και μια κανονικότητα», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τους καλεσμένους της. Το αγαπημένο ζευγάρι από τη νέα κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησαν για τη δουλειά τους και τις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια.

«Δε βοηθάνε πολύ οι εξομολογήσεις, ανοίγουν πολλές ιστορίες», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη αναφερόμενη στο ρόλο της στη σειρά. Έπειτα, το τηλεοπτικό ζευγάρι μίλησε για τις σχέσεις ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

«Όταν αρχίζει και μεγαλώνει η οικειότητα, αρχίζεις και βλέπεις και άλλα πράγματα, βγάζεις και άλλα πράγματα. Η οικειότητα σε οδηγεί μετά πιο ελευθέρα να εκφράζεσαι, να το λες αυτό που σε ενοχλεί. Και η συγκατοίκηση είναι σημαντικός παράγοντας για την οικειότητα».

Όπως λένε οι δύο ηθοποιοί, «όταν είμαστε ερωτευμένοι εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις, αλλά η καθημερινότητα τρέχει. Πρέπει να φροντίζεις τη χημεία σου με τον άλλον. Πρέπει να φροντίζεις να ‘βράζει’. Την φθορά τη φέρνουν πράγματα που είναι αστεία. Αν έχεις διάθεση θετική και κατανόηση, η ισορροπία που έχεις φτιάξει θα κλονιστεί αλλά δε θα έρθει τούμπα».

Οι δύο ηθοποιοί ανέφεραν το ιδανικό μέρος για να ζήσουν, με τη Βάσω Λασκαράκη να λέει πως είναι φαν της Μαδρίτης. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός για το πώς είναι η σεξουαλική της ζωή.

«Ο χωρισμός των γονιών μου...»: Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη!

Για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη είχε μιλήσει στο παρελθόν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, κάνοντας αναφορά στον χωρισμό των δικών του γονιών.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή DOT, είχε αναφέρει πως το διαζύγιό του πήρε μικρότερη διάσταση απ’ ό,τι περίμενε, ενώ αποκάλυψε τις ανησυχίες που είχε για το πώς θα το πάρει η κόρη του.

«Ο χωρισμός των γονιών μου δεν επηρέασε το δικό μου διαζύγιο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τη θεώρησα και τη βίωσα σαν μια φυσιολογική εξέλιξη. Θεωρώ ότι πήρε και μικρότερη έκταση απ’ ό,τι περίμενα να πάρει. Πίστευα ότι θα υπάρχει ένα κανιβαλισμός, που δεν υπήρχε και απόρησα, εντυπωσιάστηκα.

Οι δημοσιογράφοι δεν το κανιβάλισαν το πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι πιο άγρια μια αλλαγή που πας σε ένα καινούργιο σπίτι ή το να μένεις σε ένα σπίτι με αναμνήσεις. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο σε τέτοιες φάσεις.

Όταν συνειδητοποίησα σιγά σιγά ότι η μικρή δεν έχει κανένα θέμα με αυτό, ότι άρχιζε να συνηθίζει στην ιδέα γιατί ανησυχούσα πολύ για το παιδί. Το είπαμε από την αρχή στην μικρή, συμβουλευτήκαμε ειδικούς ψυχολόγους. Δεν μου ήταν εύκολο να μείνω ξανά μόνος. Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά στον χωρισμό μας, ψυχολογικά δηλαδή.

Βοήθησε πάρα πολύ η Βάσω σε αυτόν τον τομέα γιατί είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και τέλεια μάνα. Το χειρίστηκε και αυτή το θέμα πάρα πολύ καλά και σωστά. Οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα στη Βάσω να είναι σωστός πρώτα απ’ όλα στο παιδί και μετά και στη Βάσω. Από εκεί και πέρα, θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share