Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Έτοιμη να γεννήσει η Αθηνά Ωνάση; Ζει επιτέλους την πλήρη ευτυχία με τον νέο της σύντροφο η κληρονόμος

Θα έχουμε σύντομα τα ευχάριστα;

31 Ιανουαρίου 2023 12:34
Έτοιμη να γεννήσει η Αθηνά Ωνάση; Ζει επιτέλους την πλήρη ευτυχία με τον νέο της σύντροφο η κληρονόμος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί και οι ιστοσελίδες στις ΗΠΑ... οργιάζουν σχετικά με πιθανή εγκυμοσύνη της χρυσής κληρονόμου, τονίζοντας πως πια κρύβεται για αυτό το λόγο, αν και ούτως ή άλλως κανείς δεν την κατάλαβε σε τελευταία της εμφάνιση.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Η σχέση με τον Αλμπέρτο Ζόρζι

Τα ξένα Μέσα τη θέλουν να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Αλμπέρτο Ζόρζι, ο οποίος είναι ο καλύτερος ιππέας της Ιταλίας αλλά και γνωστός επιχειρηματίας.

Η γνωριμία του με την Αθηνά έγινε, όταν εκείνη του πούλησε το άλογο του πρώην συζύγου της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share