Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η Αθηνά Ωνάση: Άβαφη, ατημέλητη και χωρίς σωματοφύλακες η χρυσή κληρονόμος (photo)

Δείτε τη φωτογραφία

23 Οκτωβρίου 2022 16:44
Κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η Αθηνά Ωνάση: Άβαφη, ατημέλητη και χωρίς σωματοφύλακες η χρυσή κληρονόμος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Μόντε Κάρλο βρίσκονταν πριν λίγο καιρό η Αθηνά Ωνάση για τον γάμο της οικογένειας Ζέιν. Η ίδια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, ενώ το στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η χρυσή κληρονόμος, ποζάρει στο πλευρό της Γιάννας Νταρίλη και του συζύγου της και η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι εμφανής. Παράλληλα, δείτε εδώ τον νέο έρωτα της Ωνάση.

Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, μετά το διαζύγιό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, το 2016, αποφεύγει τις κοσμικές εκδηλώσεις, έχοντας απομονωθεί σε μία κωμόπολη της Ολλανδίας και αυτή ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε μετά από πολύ καιρό.

Αθηνά ωνάση άωαφη χωρίς σωματοφύλακες

Η Αθηνά Ωνάση λίγες ώρες πριν τον γάμο στο Μόντε Κάρλο

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τον γάμο, η 36χρονη εθεάθη να κάνει βόλτες στο κέντρο του Μόντε Κάρλο, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Happy Day”, μέσα από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

Την Αθηνά Ωνάση, η οποία ήταν άβαφη, συνόδευαν δύο φίλοι της και όχι άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, με αποτέλεσμα κανείς να μην καταλάβει για ποια πρόκειται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο βράδυ εμφανίστηκε για λίγο και στο pre-wedding πάρτι.

Αθηνά Ωνάση: Τι συμβαίνει με την υγεία της - Φήμες για ανορεξία και κατάθλιψη

Οι φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο προκαλούν ανησυχία και εντείνουν τις φήμες ότι αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ασθένεια.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νευρική ανορεξία ή κατάθλιψη. Παράλληλα, δείτε πόσα χρήματα κέρδισε ο Αλβάρο μετά το διαζύγιο.

Αυτές οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τις εποχή που ο Alvaro Alfonso de Miranda Neto είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με την Αθηνά Ωνάση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές τους στο St Barth και η «χρυσή» κληρονόμος φαινόταν ιδιαίτερα αδυνατισμένη.

Αθηνά Ωνάση Αλβάρο

Tα ξένα media, μάλιστα, αναφέρουν ότι όσοι την είδαν από κοντά νόμιζαν πως με το ζόρι γελούσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share