Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Έχτισε...παλάτι ο Γιάννης Πλούταρχος: Αυτό είναι το διώροφο σπίτι του στα νότια προάστια - Πόσο του κόστισε (photos)

Δείτε για πρώτη φορά την πολυτελή μεζονέτα του τραγουδιστή

30 Ιανουαρίου 2023 13:41
Έχτισε...παλάτι ο Γιάννης Πλούταρχος: Αυτό είναι το διώροφο σπίτι του στα νότια προάστια - Πόσο του κόστισε (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σπίτι που πάντα ονειρευόταν έχτισε στα νότια προάστια ο Γιάννης Πλούταρχος. Πρόκειται για μια διώροφη μεζονέτα στη Γλυφάδα, με πισίνα και όλες τις ανέσεις.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Ciao», ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Πλούταρχος, μετακόμισε πριν μερικά χρόνια εκεί, ενώ η μεζονέτα σύμφωνα με τη «Real» κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ… 4 εκατ. ευρώ. Το οικόπεδο από μόνο του κόστισε 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ χρειάστηκαν άλλα 1,8 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του.

Ο Γιάννης και η σύζυγός του, Μαρία, πραγματοποίησαν ένα όνειρο ζωής για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Για τα πατώματα μόνο του καθενός από τους δύο ορόφους χρειάστηκαν σχεδόν 150.000€. Με την ευκαιρία, με αυτή την τραγουδίστρια ήταν για χρόνια ερωτευμένος ο Γιάννης Πλούταρχος.

σπίτι Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια

Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, στούντιο ηχογράφησης, πέντε διαφορετικά παιδικά δωμάτια και playroom, για την ποιοτική διαβίωση και ψυχαγωγία των παιδιών.

η πισίνα στο σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια

«Αν δεν ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος θα έδειχνα...» - Κόλαφος ο Γιώργος Κακοσαίος

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι το μήλο που έπεσε... κάτω από τη μηλιά για τον Γιάννη Πλούταρχο, με τον ίδιο να κάνει τα πρώτα του «βήματα» στο μουσικό στερέωμα.

Ο νεαρός τραγουδιστής είχε αναφερθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του στο πώς ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα, μετά τις φοβερές αποκαλύψεις του πατέρα του.

«Τους γονείς μου τους μάζεψα μια μέρα στην τραπεζαρία, τους το είπα και έπαθαν σοκ. Η μητέρα μου, μου έλεγε για προτάσεις από ομάδες και μήπως να κάνω παράλληλα και τα δύο, αλλά εγώ είπα ότι θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι 100%. Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση, δεν φοβήθηκα.

Παλεύω όπως όλοι σε αυτόν τον χώρο, όπως όλοι και φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει. Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για διάφορα τραγούδια. Αν δεν είχα την τύχη να είναι ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο talent show να δείξω τη δουλειά μου», δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share