Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έριξε «βόμβα» ο Γιάννης Πλούταρχος: Αποκάλυψε με ποια ηθοποιό ήταν ερωτευμένος για χρόνια (photo)

Δεν πάει το μυαλό σας!

24 Ιανουαρίου 2023 14:40
Έριξε «βόμβα» ο Γιάννης Πλούταρχος: Αποκάλυψε με ποια ηθοποιό ήταν ερωτευμένος για χρόνια (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο καλλιτέχνης που συμμετείχε πριν χρόνια στη θεατρική μεταφορά της κλασσικής ελληνικής ταινίας, αποκάλυψε με ποια ηθοποιό ήταν για χρόνια ερωτευμένος.

«Ποιος δεν έχει δει και ξαναδεί την υπέροχη αυτή ταινία που έγραψε τη δική της ιστορία και αγαπήθηκε όσο λίγες; Την έχω δει πολλές φορές και έχω περάσει θαυμάσια, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου, όπως και όλοι οι Έλληνες. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου.

Όταν λοιπόν μου έγινε η πρόταση από τον ταλαντούχο Γιώργο Βάλαρη να πάρω μέρος στη θεατρική μεταφορά, είπα το ναι με πολύ μεγάλη χαρά»

Το καλύτερο μέρος της συνέντευξης, όμως, δεν ήταν αυτό. Ήταν η στιγμή που ο Γιάννης ρωτήθηκε για το ποια πρωταγωνίστρια του άρεσε περισσότερο μεταξύ της Μάρθας Καραγιάννη και της Μαίρη Χρονοπούλου.

Μάρθα Καραγιάννη ηθοποιός

Η απάντησή του; Απολαυστική, καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει πως στο παρελθόν έχει υπάρχει πολύ ερωτευμένος με μία από τις δύο.

«Πάλι μου βάζεις δύσκολα, γιατί ήταν και οι δύο καλλονές – κι ακόμα έχουν μεγάλη γοητεία, να το τονίσουμε αυτό. Θα σου αποκαλύψω, όμως, πως ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Καραγιάννη.

Ναι, ήμουν ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι – φωτιά, που τα είχε όλα, κι έτσι ήθελα να είναι και η γυναίκα που θα έβρισκα! Και όντως έτσι έγινε. Η Μαρία μου είναι πολύ όμορφη, τσαχπίνα, παθιασμένη και έντονη»

Μιχάλης Καταβενάκης: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Γιάννη Πλούταρχου - Ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη του, Κατερίνα (photos)

Ευχάριστες στιγμές για την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, αφού η πρωτότοκη κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση του σύντροφού της. Η 23χρονη σπουδάζει βιολογία στην Κύπρο και εκεί γνώρισε και τον αγαπημένο της Μιχάλη Καταβενάκη, ο οποίος σπουδάζει φαρμακευτική.

Ο νεαρός είναι από την Ρόδο, ενώ το καλοκαίρι το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί για τις διακοπές τους. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου.

Εκεί λοιπόν, και συγκεκριμένα στην Λίνδο ο 22χρονος έκανε πρόταση γάμου στην Κατερίνα, η οποία είπε το « Ναι», φορώντας της ένα μονόπετρο όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τα ευχάριστα νέα δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram και ζητούσε από τους διαδικτυακούς φίλους του να μαντέψουν που θα γίνει ο γάμος.

γάμος κόρης πλούταρχου

Μιχάλης Καταβενάκης: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Μιχάλης Καταβενάκης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 28 Φεβρουαρίου 1997 και σπούδασε φαρμακευτική και όπως φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένος με την κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα.

 Μιχάλης Καταβενάκης

Η Κατερίνα Κακοσαίου, είναι η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή με τη σύζυγό του Μαρία οι οποίοι έχουν αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά, τον Γιώργο που ήδη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στη μουσική, τον Κωνσταντίνο, την Ελεωνόρα και την Παναγιώτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share