Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Πατέρας" ο Ηλίας Ψινάκης: «Μπορεί να έχω κανένα παιδί...»

«Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι...»

29 Ιανουαρίου 2023 13:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα παρασκήνια της εκπομπής «Έλεος» συνάντησαν τον Ηλία Ψινάκη η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο Χάρης Λεμπιδάκης. Παράλληλα, σε αποκάλυψεις «φωτιά» προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία του με την Αννίτα Πάνια, στην προσωπική του ζωή και στον λόγο που δεν θέλησε να κάνει οικογένεια.

«Δεν είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής, είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Φλερτάραμε επαγγελματικά πάρα πολλά χρόνια με την Αννίτα. Υπήρχαν δυσκολίες για την εκπομπή. Τώρα που ανακάλυψα το Youtube, η τηλεόραση μου φαίνεται πολύ καθωσπρέπει. Οι συνεντεύξεις είναι τραγικά βαρετές πια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με μια σοβαροφάνεια που ανακυκλώνονται ανά δεκαετίες», είπε αρχικά για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια στο Mega.

Για την απόφασή του να μην δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ο Ηλίας Ψινάκης εξομολογήθηκε στη συνέχεια ότι «στη ζωή μου είχα την τύχη και μπόρεσα λόγω οικογένειας, να περνάω καλά. Από μικρός κατάλαβα ότι δεν έχουμε χρόνο και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περνάω καλά ό,τι κι αν κάνω.

Άμα ήθελα, θα είχα κάνει οικογένεια. Όταν έχεις αποφασίσει να περνάς καλά και κάνεις ένα παιδάκι, πρέπει να το κάνεις μικρός. Δεν μπορείς να είσαι μπαμπάς και παππούς μαζί. Αν κάνω τώρα, θα έχει το παιδί 5 χρόνια μπαμπά. Πόσα να φτάσει ο άνθρωπος; Όταν κάνεις παιδί και είσαι υπεύθυνος πρέπει να είσαι από πάνω 18-20 χρόνια».

Τέλος, πρόσθεσε ότι «για όλη σου τη ζωή πρέπει να είσαι, αλλά 18-20 πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Που σημαίνει δεν μπορείς να περάσεις καλά και μετά το παιδί μεγαλώνει και φεύγει. Οικογένεια δεν θα έκανα, παιδί μπορεί να έχω κανένα από πολύ παλιά, τώρα θα είναι γέρος και αυτός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share