Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψεις «φωτιά» Ηλία Ψινάκη για τον Σάκη Ρουβά: «Δεν έχουμε...» (Video)

Το «ψέμα» του για τη σχέση του με τον τραγουδιστή

25 Ιανουαρίου 2023 09:55
Αποκάλυψεις «φωτιά» Ηλία Ψινάκη για τον Σάκη Ρουβά: «Δεν έχουμε...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η πολυαναμενόμενη εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στο MEGA, «Έλεος». Λίγο πριν υποδεχτούν τον πρώτο τους καλεσμένο που ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ, η παρουσιάστρια έφερε στο πλατό έναν ανιχνευτή ψεύδους και ο γνωστός μάνατζερ κλήθηκε να απαντήσει σε όλα τα «καυτά» ερωτήματα.

Ένα από αυτά αφορούσε, φυσικά, και τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά. «Ηλία, έχεις τσακωθεί με τον Ρουβά;», τον ρώτησε η Αννίτα Πάνια και εκείνος αποκρίθηκε: «Να τσακωθούμε όχι, αλλά δεν έχουμε και σχέσεις». Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε στην Κέρκυρα, ωστόσο προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Σύμφωνα με τον ανιχνευτή όμως έλεγε ψέματα. «Αφού δεν έχω τσακωθεί ρε παιδιά. Τότε να απαντάμε με ολόκληρη φράση για να καταλαβαίνει το μηχάνημα», σχολίασε ο ίδιος.

«Είναι αλήθεια πως ο πατέρας σου σε έχει αποκληρώσει μέσα σε μία μέρα, δύο φορές;», ήταν η πρώτη ερώτηση με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά «ναι» και το… μηχάνημα να δίνει το «οk». Έπειτα, τον ρώτησε: «Έχεις απατήσει ποτέ σύντροφό σου;» με την απάντησή του να είναι: «Βέβαια», που κρίθηκε αληθινή. Ακολούθησε το πρώτο… ψέμα. «Αυτό το διάστημα είσαι σε σχέση;» τον ρώτησε η Πάνια. «Όχι, δεν είμαι απάντησε» εκείνος με τον ανιχνευτή ψεύδους να χαρακτηρίζει την απάντησή του ψευδή.

«Έχεις πει ψέματα για την ηλικία σου;», έκανε η Αννίτα Πάνια με την απάντηση του Ηλία Ψινάκη, όχι μόνο να είναι αληθινή, αλλά να προκαλεί και εντύπωση: «Ναι, βάζω λίγο». Η επόμενη ερώτηση ήταν: «Έχεις υπάρξει σε σχέση που να προσποιείσαι ότι είσαι ερωτευμένος;» με τον Ψινάκη να απαντά: «Όχι», που κρίθηκε πως ήταν ψέμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share