Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σάκη Ρούβα: «Υπήρξαν μέρες που πείναγα, κρύωνα και στο σπίτι έβλεπα ποντίκια να τρέχουν…»

Αποκάλυψε τις δυσκολίες των παιδικών του χρόνων

22 Ιανουαρίου 2023 14:46
«Βόμβα» από Σάκη Ρούβα: «Υπήρξαν μέρες που πείναγα, κρύωνα και στο σπίτι έβλεπα ποντίκια να τρέχουν…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς έχει μιλήσει αρκετές φορές για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε στην Κέρκυρα, ωστόσο προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως όταν ήταν μικρός έβλεπε ποντίκια να τρέχουν στο σπίτι, ενώ πεινούσε και κρύωνε.

Παράλληλα, αποκαλύψεις "φωτιά" έκανε η Κάτια Ζυγούλη για τον γάμο με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Σάκη Ρουβά, με το μοντέλο να παίρνει μεγάλες αποφάσεις, όπως δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη

Πιο συγκεκριμένα, πριν αρκετά χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία, μιλώντας στο Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή «ΟΛΑ 12».
Σάκης Ρουβάς
«Πήρα πολύ αγάπη από το σπίτι μου. Αυτό συνοδεύτηκε και από πολλά άλλα προβλήματα. Διαβίωσης μέχρι προσωπικά, ενδοοικογενειακά, όπως όλα τα σπίτια έτσι ; Ό,τι συνέβη στη ζωή μου, ακόμα και για τα κακά, οδήγησε στο να γίνω αυτό που είμαι τώρα.
Υπήρξαν πάρα πολύ κακές ημέρες. Μέρες που δεν υπήρχε θέρμανση, δεν υπήρχε όσο φαγητό χρειαζόταν. Υπήρξε περίοδος που έλειπαν τα βασικά. Όταν έχεις ποντίκια και τρέχουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι είναι άσχημη η κατάσταση.

Με ενοχλούσε μόνο όταν κρύωνα και όταν πείναγα. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτό το καθημερινό, αλλά υπήρξαν…», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Η αναφορά του Σάκη Ρουβά στην συναυλία που τον στιγμάτισε στην «πράσινη γραμμή» στην Κύπρο…

«Με είπαν προδότη και με πείραξε. Μπορεί η ημερομηνία να μην ήταν σύμπτωση, μπορεί όντως να ήταν στημένο…». Έφυγα για 6 μήνες, πήγα στην Αμερική. Τότε έκανα κάτι πολύ σωστό κατά τη γνώμη μου. Στις συναυλίες τρώγαμε αυγά, πέτρες, ντομάτες, από ανθρώπους που μαζευόντουσαν απ'έξω. Μέσα όμως, ο κόσμος τραγουδούσε».

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για το τι του αρέσει σε μια γυναίκα

«Μ'αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι γενικά. Δεν ξεχωρίζω κάτι που μου αρέσει σε μία γυναίκα. Την εμπειρία που έχουν φίλοι μου, μουσικοί και άλλοι που βγαίνουν σε μπαρ, δεν την είχα ποτέ. Η σχέση μου με τις γυναίκες και το κοινό ήταν πάντα διαφορετική. Από 18 χρονών ήταν έτσι. Ήταν άλλου τύπου οι σχέσεις μας. Πάντα χρειαζόμουν να υπάρχει μια σπίθα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share