Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

«Όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι...» - Σπαρακτική αποκάλυψη Εριέττας Κούρκουλου

Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη

28 Ιανουαρίου 2023 09:51
«Όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι...» - Σπαρακτική αποκάλυψη Εριέττας Κούρκουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπαρακτική αποκάλυψη έκανε η Εριέττα Κούρκουλου με ανάρτησή της σε κοινωνικό δίκτυο. Με αφορμή την επέτειο της σχέσης της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία στο Instagram και προχώρησε σε μια σπάνια εξομολογήση. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν από τη Μαριάννα Λάτση, ο Φίλιππος και η Εριέττα.

Στη μακροσκελή της ανάρτηση έγραψε: «Σαν τον αέρα που αναπνέω… τόσο εύκολη και τόσο απαραίτητη η ζωή μαζί του. Αυτό είναι το μυστικό άλλωστε – Το για πάντα, να φαντάζει εύκολο με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει. Όχι γιατί κάθε μέρα είναι τέλεια, αλλά γιατί ακόμα και οι δύσκολες μέρες μαζί του, είναι πολύ ομορφότερες από ότι θα ήταν μια μέρα χωρίς εκείνον.

Κάθε μέρα επιλέγουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα κάνουμε και οι δυο προσπάθεια να μην χαθούμε μέσα στην τρέλα της δουλειάς και του μπέμπη μας. Κάθε μέρα υπάρχει αλληλοϋποστήριξη, σεβασμός, θαυμασμός και αγάπη, ακόμα και όταν μας κυριεύουν τα νεύρα και οι παρεξηγήσεις. Κάθε μέρα ευχαριστώ το σύμπαν που έφερε τον Βύρων στον δρόμο μου.

Δυο ολόκληροι άνθρωποι, όχι δυο μισοί που ολοκληρώνονται μέσα από την σχέση τους. Δυο ολόκληροι άνθρωποι, που κάνουν ο ένας τον άλλον καλύτερο. Μια σχέση έρωτα, εμπιστοσύνης, προόδου και εξέλιξης. Μια σχέση απέραντης και πραγματικής αγάπης. Ένας άνθρωπος που έχει γίνει το φως στις σκοτεινότερες στιγμές μου και το σημαντικότερο χειροκρότημα στις ομορφότερες στιγμές μου.

Τον γνώρισα όταν ήμουν ακόμα κοριτσάκι και σήμερα, σαν γυναίκα και μητέρα πια του παιδιού του, έχω να πω ότι όσες ευκαιρίες και να είχα να ξαναζήσω την ζωή μου, θα επέλεγα αυτόν. Αυτόν και μόνο αυτόν, ξανά και ξανά. #5yearsofyou».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share