Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν από τη Μαριάννα Λάτση

«Χρυσοί» κληρονόμοι από...κούνια

27 Ιανουαρίου 2023 20:25
Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν από τη Μαριάννα Λάτση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριάννα Λάτση είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο και επίσης η πλουσιότερη Ελληνίδα. Ποια θα είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου.

Η οικογένεια Λάτση είναι ισχυρή οικογένεια εφοπλιστών και επιχειρηματιών που βρίσκεται ανάμεσα στις 50 πλουσιότερες του πλανήτη, με συνολική περιουσία που ξεπερνά τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι της Μαριάννας Λάτση στην Εκάλη.

Η Μαριάννα Λάτση είναι Ελληνίδα μεγαλοεπιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1953 και είναι κόρη του Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Το καλοκαίρι του 1963, λίγα χρόνια μετά την γέννηση της, ο πατέρας της αγόρασε ένα μεταγωγικό πλοίο στο οποίο έδωσε το όνομα της, “Μαριάννα Λάτση”. Σπούδασε στο Λονδίνο οικονομικά και ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Είναι μέτοχος στην EFG Eurobank ενώ συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες του ιδρύματος Λάτση.

Η Μαριάννα Λάτση μαζί με τα παιδιά της Φίλιππο και Εριέττα Κούρκουλου

Επιχειρήσεις του Ομίλου Λάτση

EFG International, με έδρα τη Ζυρίχη.
Lamda Development, με έδρα την Αθήνα.
Paneuropean Oil and Industrial Holdings, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με «Το βήμα» η Μαριάννα Λάτση έχει πρόσβαση σε τρία ιδιωτικά τζετ, ένα Boeing 757, ένα Boeing 737 και ένα Gulfstream V1, όλα ιδιοκτησίας του πατέρα της, αλλά και σε ελικόπτερα. Παράλληλα, έχει πληθώρα ακινήτων, αλλά και αυτοκινήτων, τα οποία με τη σειρά τους θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου, ανεξάρτητα από τις επιχειρήσεις και τα μετρητά.

Τυχερή η Εριέττα Κούρκουλου: Δε φαντάζεστε το πανάκριβο δώρο που της έκανε η Μαριάννα Λάτση - Πόσες χιλιάδες κοστίζει (photo)

Πριν 10 χρόνια ακριβώς η Εριέττα Κούρκουλου γιόρταζε τα 19α γενέθλιά της και η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, δεν θα μπορούσε να μην της αγοράσει ένα ακριβό δώρο.

Η μητέρα της, λοιπόν, επέλεξε να της κάνει ένα πανάκριβο δώρο, σύμφωνα με το panoramapress.gr. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι-παλάτι που κληρονομεί ο γιος της Εριέττας Κούρκουλου από τη Μαριάννα Λάτση.

Η Μαριάννα Λάτση αγόρασε στην τότε 19χρονη Εριέττα ένα πολυτελέστατο τζιπ αυτοκίνητο, η τιμή του οποίου ανέρχεται τουλάχιστον σε 155.000 ευρώ.

Η χρυσή κληρονόμος, αφού δέχθηκε το δώρο της μαμάς της, γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της στη θαλαμηγό της οικογένειας «Alexander», η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν δεμένη στα νότια προάστια.

δώρο μαριάννας λάτση σε εριέττα κούρκουλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share