Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Επέλεξες να φύγεις τώρα, στην επέτειο...» - Θρήνος για την Εριέττα Κούρκουλου

Δύσκολες ώρες για την οικογένειά της

25 Ιανουαρίου 2023 18:32
«Επέλεξες να φύγεις τώρα, στην επέτειο...» - Θρήνος για την Εριέττα Κούρκουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές δείχνει να περνά η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία θρηνεί το θάνατο του σκύλου της, Bane, με την ίδια να ενημερώνει για το δυσάρεστο γεγονός.

Δημοσιεύοντας μια σειρά με φωτογραφίες δίπλα στον Bane η Εριέττα Κούρκουλου, που αποκάλυψε και το άγνωστο δράμα της, ενημέρωσε για την απώλειά του.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για το σκυλί της

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας.

Ένας άρχοντας – Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane… δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να «ανήκεις» ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου.

Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια… μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου… εις το επανιδείν», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share