Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Το άγνωστο δράμα της Εριέττας Κούρκουλου: Συγκίνησε τους ακόλουθούς της με τα λόγια της

«Θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα...»

20 Ιανουαρίου 2023 11:17
Το άγνωστο δράμα της Εριέττας Κούρκουλου: Συγκίνησε τους ακόλουθούς της με τα λόγια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εριέττα Κούρκουλου προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής και με ανάρτησή της στο Instagram συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που προσπαθούσε να μείνει έγκυος, έχοντας πια στην αγκαλιά της τον γιο της.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξέσπασε η Εριέττα Κούρκουλου: «Γιατί; Δεν βλέπετε τον φόβο τους; Δεν ακούτε τις φωνές τους;»

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, δοκιμάστηκε αρκετά μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υπογονιμότητας που πέρασαν με τον σύζυγό της.

Εριέττα Κούρκουλου: Το πρόβλημα υπογονιμότητας που αντιμετώπισε

Σήμερα, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών όπου την βλέπουμε να κλαίει και να βρίσκεται μέσα στο εξεταστήριο του γυναικολόγου της.

Ακόμα την βλέπουμε δακρυσμένη μαζί με τον σύζυγό της αλλά και την ώρα που κάνει το τεστ εγκυμοσύνης.

Έγραψε στη λεζάντα:

«Γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα. ❤️»

Το άγνωστο δράμα της Εριέττας Κούρκουλου

Σε συνέντευξή της ενώ ήταν έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν με τον σύζυγό της και κατέφυγαν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, αλλά και την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά σε όλο τον κόσμο τόσο για τα προβλήματα όσο και για την επίτευξη του στόχου της.

«Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου σε αυτό το κομμάτι, ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο να μοιραστώ και όταν πια πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε τόσο καιρό να καταφέρουμε. Όπως τότε μοιραστήκαμε αυτή τη δυσκολία, μοιραστήκαμε και τη χαρά για να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Όσο κι αν προσπαθούμε κάποια στιγμή ένα αποτέλεσμα θα έρθει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Εριέττα Κούρκουλου

Είναι απολύτως αποδεκτό ένα ζευγάρι να θέλει να παντρευτεί γιατί αγαπάει ο ένας τον άλλον. Και για μένα έτσι πρέπει γιατί ο γάμος δεν έχει να κάνει με το παιδί αλλά με την αγάπη δύο ανθρώπων. Το να συνδυάζουμε τον γάμο με το παιδί, όπως με ρωτούσαν εμένα γιατί παντρεύομαι, είμαι έγκυος; Όχι δεν είμαι έγκυος, παντρεύομαι γιατί αγαπάω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του είτε με είτε χωρίς παιδιά.

Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον κύκλο μου, το οποίο ήταν κυρίως ψυχολογικό, ήταν αποτέλεσμα άγχους. Όταν είδα ότι δεν διορθώνεται όσο εύκολα νόμιζα μου προκάλεσε ένα άγχος. Είναι πολύ δύσκολη η διαδικασία και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο στρες στις σχέσεις.Στη δική μας περίπτωση αντί να μας χωρίσει μας ένωσε. Κρατήσαμε ως κύριο στοιχείο την αγάπη. Ό,τι κάναμε το κάναμε με αγάπη και το κάναμε μαζί. Δεν ένιωσα ποτέ ότι το πρόβλημα ήταν δικό μου ή η προσπάθεια είναι δική μου ή ότι το περνάω μόνη μου. Και επειδή είμαι πολύ ρομαντικός άνθρωπος, μ’ αρέσει ο ρομαντισμός και η φυσικότητα των πραγμάτων και αυτό το φοβήθηκα πολύ. Τελικά όντας πλέον στην αντίπερα όχθη, βλέπω ότι ήταν πολύ ρομαντική η ιστορία μας, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις από όλο αυτό» εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share