Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Βρε φίλη ξεχνάς ότι..." - Σφοδρή κρούση στην Ρούλα Κορομηλά

Ανελέητα καρφιά

24 Ιανουαρίου 2023 21:54
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάνα Μπάμπα μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» στο Open και σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν είδα όλη τη συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος, αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. «Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας.

Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σού πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την Ρούλα Κορομηλά.

Η Βάνα Μπάρμπα είπε «Θα ήθελα τη Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη γιατί είναι χορτάτη» συμπλήρωσε με έμφαση η ηθοποιός. Όσον αφορά την αγαπημένη της κόρη και μια πιθανή συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι μόδας, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε με χιούμορ πως «αρχικά θα τσακωνόταν με όλους. Δεύτερον, δεν θα το άντεχε, ακόμα και η προσωπική τους ζωή πωλείται. Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της». Για όσους, τέλος, την θεωρούν ατάλαντη, η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε πως «μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει γιατί έχω καεί και έχω αναστηθεί χιλιάδες φορές».

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, μου είναι αδιάφορη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ρούλας Κορομηλά!

Η εντυπωσιακή Ρούλα Κορομηλά έχει σημειώσει μία ιστορική πορεία στην ελληνική τηλεόραση και το όνομα της έχει συνδεθεί με την παρουσίαση, καθώς πρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αγνοούν την πραγματική της ηλικία.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από το 2007!

πραγματική ηλικία Ρούλας Κορομηλά

Ωστόσο, από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και ας μην το έχουμε συνειδητοποιήσει. Για την ακρίβεια 42 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ανεπανάληπτη Ρούλα Κορομηλά, έκανε το τηλεοπτικά της ντεμπούτο.

Άραγε πόσο χρονών είναι σήμερα;

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1957, άρα σε λιγότερο από ένα μήνα κλείνει τα 66παραμένοντας όμορφη και εντυπωσιακή. Με την ευκαιρία, ανακάλυψε εδώ την άγνωστη καταγωγή της Ρούλας Κορομηλάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share