Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Ρούλας Κορομηλά

Δεν είχαμε ιδέα

17 Μαρτίου 2022 09:43
Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Ρούλας Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά έχει σημειώσει μία ιστορική πορεία στην ελληνική τηλεόραση και έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες της τηλεόρασης.

Με την ευκαιρία δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Κορομηλά.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Το 1991, και μετά τη θητεία της στην κρατική τηλεόραση όπου παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή Μια καλημέρα είναι αυτή, μεταπήδησε στον νεοσύστατο τότε σταθμό ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, τον Πρωινό Καφέ.

Αυτή είναι η άγνωστη καταγωγή της Ρούλας Κορομηλά

Από την συγκεκριμένη εκπομπή που είχε αξιοσημείωτη επιτυχία, στα τρία χρόνια που την παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά "παρέλασαν" οι σημαντικότερες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο. Στην ίδια εκπομπή, την παρουσιάστρια διαδέχτηκαν αργότερα η Πόπη Χατζηδημητρίου, η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη, το δίδυμο Κατερίνα Ζαρίφη - Νίκος Μουτσινάς και η Βίκυ Καγιά. Επίσης, το 1992 στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε να παρουσιάζει το πρώτο σόου της ελληνικής τηλεόρασης με τον τίτλο Ciao ANT1.

Αυτό όμως που μπορεί να μην γνωρίζατε για την Ρούλα Κορομηλά, είναι η καταγωγή της.

Η Ρούλα Κορομηλά, λοιπόν, γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1957 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη.

Του έχει φοβερή αδυναμία: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδελφός της Ρούλας Κορομηλά (photos)

Η Ρούλα Κορομηλά δε συνηθίζει να αφήνει πολλά να διαρρεύσουν για την προσωπική της ζωή, αν και η γνωστή παρουσιάστρια προέρχεται από μια... πολυμελή οικογένεια, αγαπώντας ιδιαίτερα τα δύο αδέλφια της.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αδελφό της, Θανάση, με τον οποίο μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα, όπως και εκείνος αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Χαμός με τη Ρούλα Κορομηλά: Αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής της πριν παντρευτεί τον Νάσο Γαλακτερό

Οι δυο τους δεν μοιάζουν και πάρα πολύ, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν έχει καμία σημασία.

Δείτε φωτογραφίες τους:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share