Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαμός με τη Ρούλα Κορομηλά: Αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής της πριν παντρευτεί τον Νάσο Γαλακτερό

Ο «θυελλώδης» έρωτάς τους

28 Φεβρουαρίου 2022 13:49
Χαμός με τη Ρούλα Κορομηλά: Αυτός ήταν ο άνδρας της ζωής της πριν παντρευτεί τον Νάσο Γαλακτερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή της, ανεβαίνοντας τα σκαλιά με τους Πάνο Μιχαλόπουλο και Νάσο Γαλακτερό, αλλά είχε και τις περιπέτειές της ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλατό του Ciao ΑΝΤ1. Ο τότε ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου Νίκος Μαστοράκης ήθελε Ιταλό σκηνοθέτη για το νέο show και έτσι φέρνει στην Ελλάδα τον Στέφανο Σαρτίνι. Πολύ σύντομα τη Ρούλα και τον σκηνοθέτη της θα ενώσει ένας δυνατός έρωτας. Εκείνος ακολουθεί τη Ρούλα στο MEGA μετά το σπάσιμο του συμβολαίου της με τον ANT1 και δημιουργούν το «Mπράβο».

Ο «θυελλώδης» έρωτας με τον Στέφανο

Τα δημοσιεύματα της εποχής κάνουν λόγο για μια παθιασμένη σχέση που θα οδηγήσει το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι πως πράγματι ήταν μια σχέση πάθους με τα πάνω της και τα κάτω της, που πολλές φορές έβγαιναν και στον «αέρα» του «Μπράβο». Οταν ήταν στα καλά τους με ερωτικά υπονοούμενα και όταν ήταν τσακωμένοι με on air μπηχτές. Παρά τα προβλήματα, η σχέση κράτησε σχεδόν πέντε χρόνια. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 1997, παραμονές της έναρξης της νέας σεζόν, το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί για το εξώφυλλο περιοδικού με την δήλωση «Ζούμε έναν μαραθώνιο έρωτα».

Ρούλα Κορομηλά και Σαρτίνι

Η Ρούλα πηγαίνει στην Ιταλία, μαθαίνει τη γλώσσα (;) και οι φήμες για γάμο φουντώνουν ακόμη περισσότερο. Οι φήμες λένε πως το φινάλε γράφτηκε ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Σύρο, όταν η Ρούλα κατά τη διάρκεια του «Mπράβο» αντιλήφθηκε πως ο Στέφανο είχε σχέση με την καλεσμένη της εκπομπής, την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Κατερίνα Λάσπα.

Τελικά, όμως, δεν προχώρησαν πιο μακριά. Στο τέλος δεν τα κατάφεραν και η Ρούλα παντρεύτηκε το 2000 με τον Νάσο Γαλακτερό, για να χωρίσουν, με την παρουσιάστρια να είναι ξανά ερωτευμένη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share