Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποιά φιλία; Αυτή ήταν η "τρικλοποδιά" που έβαλε η Δέσποινα Βανδή στην Άννα Βίσση

Χαλάστρα κανονική

24 Ιανουαρίου 2023 16:31
Ποιά φιλία; Αυτή ήταν η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση είναι δύο από τις δημοφιλέστερες σύγχρονες τραγουδίστριες. Παρά την χρόνια κόντρα που τις χώρισε, οι δύο ερμηνεύτριες είναι πλέον δύο πολύ καλές φίλες. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Λάμπη Λιβιεράτου για την Άννα Βίσση.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Φοίβος αποκάλυψε ότι η Δέσποινα Βανδή ήταν η αιτία που δεν συνεργάστηκε ποτέ με την Άννα Βίσση.

«Είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή το Φοίβος – Άννα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα. Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και συνθέτης της, αλλά, ήμουν και φίλος της και δε θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει συμβεί αλλά, δε συνέβη» αποκάλυψε ο Φοίβος.

«Τώρα θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά με την Άννα» είπε σε άλλο σημείο.

Ποιά φιλία; Αυτή ήταν η 'τρικλοποδιά' που έβαλε η Δέσποινα Βανδή στην Άννα Βίσση

Το αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο Νίκος Καρβέλας χώρισε τη Βίσση γιατί δεν είχε...»

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz ήταν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, που ακόμα και μετά το διαζύγιό τους παρέμειναν καλοί φίλοι μέχρι και σήμερα. Κανείς δεν ήξερα το λόγο του χωρισμού τους, μέχρι ο Πέτρος Κωστόπουλος να κάνει την αποκάλυψη.

Οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν έως τώρα άριστες σχέσεις, παρά τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει όσο ήταν ακόμα παντρεμένοι. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια για το χωρισμό της με τον Νίκο Καρβέλα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πριν αρκετά χρόνια είχε βρεθεί καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη και, μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και τον χωρισμό τους.

Νίκος Καρβέλας Άννα Βίσση

«Μια μέρα που ήταν στην Καλαμάτα και έκαναν συναυλία μαζί πάει και της λέει «Θέλω να χωρίσουμε». Του λέει «Γιατί;» και της απάντησε «Γιατί δεν έχω σεξουαλική διάθεση για σένα», είχε αποκαλύψει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share