Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Λάμπη Λιβιεράτο: «Με την Άννα Βίσση δεν ήταν σχέση...» - Το «καρφί» για τον Νίκο Καρβέλα

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

21 Ιανουαρίου 2023 18:40
«Βόμβα» από Λάμπη Λιβιεράτο: «Με την Άννα Βίσση δεν ήταν σχέση...» - Το «καρφί» για τον Νίκο Καρβέλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την Άννα Βίσση, αλλά και την αντίδραση του Νίκου Καρβέλα.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε στον δεσμό που είχαν στο παρελθόν, αλλά και τη ζήλια του Νίκου Καρβέλα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το διαζύγιο Καρβέλα - Βίσση.

«Όταν ήμουν ζευγάρι με την Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας είχε ζηλέψει για περίεργους λόγους. Δεν ήταν τότε ζευγάρι ο Νίκος με την Άννα, ήταν αυτό το "ανθρώπινο". Το συζητήσαμε πολύ αυτό με τον Νίκο, είχαμε μια πολύ ωραία σχέση μαζί του. Περάσαμε από φάσεις, τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε, μιλούσαμε και τον ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκε τραγούδια του», είπε ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που υποστήριζαν εκείνη την εποχή ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν με την Άννα Βίσση για το συμφέρον του.

«Είχαν γραφτεί τέρατα για μένα τότε. Ήμουν πραγματικά ερωτευμένος με την Άννα, ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος. Αγαπηθήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ο Νίκος είχε καταλάβει ότι δεν είμαι συμφεροντολογικά δίπλα στην Άννα, ότι δεν είμαι εκεί, προκειμένου να πετύχω κάτι, ότι είμαι μαζί της, γιατί πραγματικά την αγαπώ, τη νοιάζομαι και τη φροντίζω».

Η γυναίκα που… κατέστρεψε τον Λάμπη Λιβιεράτο - Η ψυχιατρική κλινική και η αυτοκτονία

Λάμπης Λιβιεράτος: Ο διάσημος τραγουδιστής δεν έπαψε να είναι «λαμπερός», αλλά κουράστηκε να βρίσκεται μπροστά στα φώτα. Γιατί έχει φύγει από την Αθήνα, η παραμονή του στην ψυχιατρική κλινική και η απόπειρα αυτοκτονίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share