Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καρφιά» από Κατερίνα Στανίση: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με κάλεσε ποτέ στην εκπομπή του, γιατί...»

Τι αποκάλυψε;

24 Ιανουαρίου 2023 13:54
«Καρφιά» από Κατερίνα Στανίση: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με κάλεσε ποτέ στην εκπομπή του, γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια η Κατερίνα Στανίση είχε ρίξει τα «καρφιά» της στον Σπύρο Παπαδόπουλο μέσω της συνέντευξής της στο Πρωινό. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει και τον λόγο που δεν την είχε καλέσει ποτέ στην εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την άγνωστη κόντρα του με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Συγκεκριμένα είπε η γνωστή τραγουδίστρια: «Καλούν τους ίδιους και τους ίδιους. Αυτοί είναι λες και είναι με τον μήνα εκεί. Η εκπομπή είναι καλή, αλλά έμαθα ότι δεν με κάλεσαν εμένα ποτέ γιατί πήγαμε και τραγουδήσαμε στην Πάνια.

Αυτό δεν είναι κομπλεξικό πράγμα; Καλά δεν θα κλάψω εγώ τώρα επειδή δεν με κάλεσαν. Εγώ πηγαίνω εκεί που με αγαπάνε»!

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά τη συγκεκριμένη συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση κλήθηκε να τραγουδήσει στην εκπομπή και πήγε μετά χαράς.

Δείτε όσα είχε δηλώσει η Κατερίνα Στανίση

«Βόμβα» από Κατερίνα Στανίση: «Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή...» - Η άγνωστη ιστορία που δεν ήξερε κανείς για χρόνια

Στην παρέα του «The 2Night Show» είχε φιλοξενηθεί η Κατερίνα Στανίση στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία για τη συνεργασία της με τον Πασχάλη Τερζή.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο πάλκο και για τις συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. Επίσης, η Κατερίνα Στανίση περιέγραψε άγνωστες ιστορίες από τα καμαρίνια. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του Πασχάλη Τερζή.

«Όταν δούλευα με τον Ζαμπέτα είχε μπει μέσα στο καμαρίνι μου και τους είχε διώξει όλους γιατί κάπνιζαν. Με αγαπούσε πολύ. Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν με έβαλε να το ακούσω έκανα τον σταυρό μου από μέσα μου να μου προτείνει να το πούμε μαζί», είπε για την συνεργασία της με τον Ζαμπέτα.

Αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Μανώλη Αγγελόπουλο, δηλώνοντας: «Όταν τραγούδησα με τον Μανώλη Αγγελόπουλο έβγαινα από το καμαρίνι για να τον ακούσω. Με πείραζε πολύ ήταν πολύ καλαμπουρτζής.».

Τέλος, περιέγραψε και μια ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα: «Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δουλειά πηγαίναμε ντελίβερι στα σπίτι για να τραγουδήσουμε. Ήταν μόδα τότε».

Δείτε το video:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share