Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Έκανε κάτι σε...»: Η άγνωστη κόντρα του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον Γιάννη Πλούταρχο

Τι συνέβη;

22 Ιανουαρίου 2023 15:34
«Έκανε κάτι σε...»: Η άγνωστη κόντρα του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον Γιάννη Πλούταρχο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ούτε... ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει τον Γιάννη Πλούταρχο ο Σπύρος Παπαδόπουλος καθώς η μέχρι πρότινος άγνωστη κόντρα τους έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια. Τι ακριβώς έχει συμβεί όμως;

Ο γνωστός παρουσιαστής και φυσικά ηθοποιός, δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά του για τον γνωστό τραγουδιστή, τον οποίο δεν πρόκειται να καλούσε ποτέ σε εκπομπή του, σύμφωνα με όσα έχει πει. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου.

Η κόντρα αυτή, φαίνεται πως έχει… παρελθόν, καθώς ο Παπαδόπουλος αντιπάθησε για πολύ συγκεκριμένο λόγο τον Πλούταρχο, τον οποίο δεν δίστασε να αποκαλύψει:

Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Πλούταρχος κόντρα

«Ισχύει ότι δεν θα ήθελα ποτέ καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν μου αρέσει να ανασκαλεύω. Δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Ούτε ήρθα σε επαφή ούτε μίλησα προσωπικά. Μέσω μηνυμάτων μιλούσαμε, έκανε κάτι -όχι σε μένα, σε κάποιον που ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος- και θεώρησα ότι εγώ με αυτό τον κώδικα συμπεριφοράς… με αυτά είμαι απόλυτος. Αν δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος που κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο -ας είσαι και ταλαντούχος- για μένα δεν υπάρχεις, τρως Χ», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όταν έφτασε ένα «βήμα» από το διαζύγιο: Η άγνωστη κρίση στο γάμο του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος μπορεί να έχει μια οικογένεια υπέροχη με πέντε παιδιά, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει περάσει και δυσκολίες, ειδικά στη σχέση με τη σύζυγό του, Μαρία.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη στάση που ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια με τη σύζυγό του Μαρία, να μην προκαλούν τα φώτα με την προσωπική τους ζωή, με τον γιο τους να πραγματοποιεί επίσης μια αποκάλυψη.

«Κι εγώ και η σύντροφός μου Μαρία έχουμε αποφασίσει να ζούμε χωρίς πολλά φώτα, όταν δε χρειάζονται. Όλοι μαθαίνουμε στην πορεία πώς να είμαστε γονείς. Αυτό που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα παιδιά μας είναι να είμαστε πιο σοφοί. Μας διδάσκουν πάρα πολλά πράγματα οι καταστάσεις και η οικογένεια γενικώς.

Είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε πριν! Και εγώ και η σύντροφός μου κάνουμε πράγματα για τα παιδιά, μιλάμε συνέχεια, είμαστε σε επαφή. Δεν είμαστε χαμένοι μέσα σε ένα σπίτι, αυτό που πιστεύω κάνει κάθε ελληνική οικογένεια» ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτοντας πως η μόνη συμβουλή που τους δίνει πάντα είναι: «Ό,τι κάνουν να είναι δική τους επιλογή. Να μην τους επιβάλλουν πράγματα».

Η εξομολόγηση για την κρίση στο γάμο τους

Παράλληλα, όμως, είχε μιλήσει προ καιρού για την κρίση στο γάμο τους, αλλά και πώς την ξεπέρασαν.

«Περάσαμε κρίση με τη Μαρία όχι όμως για πράγματα που αφορούσαν εμάς μας αλλά τους συγγενείς όπως συμβαίνει κάθε γνήσια ελληνική οικογένεια. Οι Μεσόγειοι είμαστε ένθερμοι και έχουμε εκρήξεις. Ως ζευγάρι ποτέ δεν φτάσαμε στα όρια γιατί ξέρουμε και οι δυο να υποχωρούμε είχε πει το 2014. Η σχέση μας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ήμουν πολύ τυχερός άνδρας, που την είχα δίπλα μου. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα και παρόλα αυτά έχει κάνει πέντε παιδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι στήριγμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για την οικογένεια της. Η Μαρία δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Δύσκολα την κερδίζεις. Είναι προστατευτική. Καταλαβαίνει όποιον την πλησιάζει», είχε πει ο Γιάννης Πλούταρχος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share