Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπελάδες για τον Νίκο Βέρτη: Έξωση και 87.000 ευρώ πρόστιμο για το γνωστό τραγουδιστή

Τι συνέβη;

20 Ιανουαρίου 2023 15:04
Μπελάδες για τον Νίκο Βέρτη: Έξωση και 87.000 ευρώ πρόστιμο για το γνωστό τραγουδιστή
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κέντρο Όραμα στη Θεσσαλονίκη διέκοψε την συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη με την ιδιοκτήτρια του ακινήτου να προχωρά σε έξωση μετά από 20 χρόνια και να επιβάλλεται πρόστιμο 87.000 ευρώ. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον τραγουδιστή.

Σήμερα στις 07.39 π.μ. ξεκίνησε η έξωσή τους με αναμενόμενες εντάσεις. Η 100 σελίδων απόφαση αναλύει τις καθόλα απαράδεκτες συμπεριφορές των διαχειριστών του Βέρτη, που εκτός από το ότι εγκατέλειψαν το ακίνητο που νοίκιαζαν από το 2013 και αυτό ρήμαξε κυριολεκτικά με ζημίες άνω των 100.00 ευρώ, εγκατέστησαν στον αύλειοχώρο του παρανόμως σταθμό αυτοκινήτων και λειτουργούσαν χωρίς άδεια λειτουργίας μέχρι και το 2018.

Σύμφωνα με την απόφαση υπομίσθωναν σε πλήθος εταιρειών το κέντρο διασκέδασης – τις οποίες άλλαζαν κάθε καλοκαίρι – χωρίς να ενημερώνουν τους ιδιοκτήτες, ενοποίησαν παράνομα το ακίνητο με διπλανό αγροτεμάχιο ώστε να είναι δυνατή η εκμετάλλευση του ως σταθμού αυτοκινήτων και λόγω των συμπεριφορών τους αυτών ανακλήθηκε και η άδεια λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης και τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 87.000 ευρώ για παράνομη διαφήμιση!

πρόστιμο και έξωση στον Νίκο Βέρτη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή Super Katerina, σήμερα (20/01) ξεκίνησε η έξωση τους με αναμενόμενες εντάσεις. Η απόφαση,100 σελίδων, αναλύει τις συμπεριφορές των διαχειριστών του τραγουδιστή, που εκτός από το ότι εγκατέλειψαν το ακίνητο που νοίκιαζαν από το 2013 και αυτό ρήμαξε κυριολεκτικά με ζημίες, εγκατέστησαν στον αύλειο χώρο του παρανόμως σταθμό αυτοκινήτων και λειτουργούσαν χωρίς άδεια λειτουργίας μέχρι και το 2018.

Ο Νίκος Βέρτης μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, έχει δεχθεί αστρονομική πρόταση από έναν νέο πολυχώρο στη Θεσσαλονίκη, που ουσιαστικά θα είναι και το νέο «σπίτι» του καλλιτέχνη.

Η απάντηση του Νίκου Βέρτη για την έξωση

«Μετά από 8 χρόνια επινοικίασης του «Όραμα» από εταιρία συμφερόντων του Ν. Βέρτη, ο γνωστός τραγουδιστής αποχωρεί από την εκμίσθωση του χώρου γιατί δε συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη. Έχει μέρες που έχει φύγει από το ακίνητο η εταιρεία που λειτουργούσε το ακίνητο αφού ο Βέρτης δεν ήθελε να ξαναδουλέψει, καθώς λογικά δέχτηκε αυτό που τα τελευταία χρόνια τόσο πολύ ποθούσε.

Ο κος Βέρτης έχει αποχωρήσει παίρνοντας νομίμως τον εξοπλισμό εδώ και μια εβδομάδα. Έρχονται πολύ σπουδαία νέα με μια εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση προς τον κ Βέρτη», απάντησε το περιβάλλον του τραγουδιστή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share