Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θέλησαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά... - Η άγνωστη σχέση της Θεοδωρίδου με τον Νίκο Βέρτη

Πάμε κάποια χρόνια πίσω...

23 Δεκεμβρίου 2022 09:10
Θέλησαν να το κρατήσουν κρυφό αλλά... - Η άγνωστη σχέση της Θεοδωρίδου με τον Νίκο Βέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Βέρτης είναι δύο αγαπημένοι και πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν χαράξει ξεχωριστή πορεία όλα αυτά τα χρόνια στις ελληνικές πίστες και στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Από την πλευρά της λαϊκής τραγουδίστριας ξέρουμε πολλά για την προσωπική της ζωή, αφού έχει φέρει στον κόσμο δύο κόρες, οι οποίες μεγαλώνουν και καμαρώνει πολύ.

Η Νατάσα με τη μεγάλη της τη Χριστιάννα έζησε τα πρώτα της χρόνια στη Αθήνα και στη συνέχεια έκανε έναν δεύτερο γάμο, με τον Αντρέα Φουστάνο, με τον οποίο απέκτησε τη δεύτερη κόρη της. Στη συνέχεια της ζωής της έκανε και άλλες σχέσεις αλλά προτίμησε να μην απασχολήσουν τα φώτα της δημοσιότητας.

«Θα σου πω κάτι, που είναι μια πραγματικότητα. Στο σπίτι της Νατάσας, της Αντριάνας και της Χριστιάνας δεν έχει μπει κανείς. Ποτέ, ποτέ! Ήταν μια αρχή μου που τήρησα από το δεύτερο διαζύγιό μου και μετά κι έτσι αυτό το σπίτι είναι μια γυναικεία υπόθεση, που αφορούσε εμάς τους τρεις.

Είχα πάντα έγνοια τα παιδιά μου να ζούνε ελεύθερα μέσα στο σπίτι, χωρίς να έχουν καμία δεύτερη σκέψη για τις δικές μου επιλογές. Οι δικές μου επιλογές ήταν από το σπίτι κι έξω. Τώρα είναι μεγάλες κι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Είναι το κάστρο μας», είχε πει η γνωστή τραγουδίστρια.

Όσο για τον Νίκο Βέρτη και τα προσωπικά του δεν έχουμε να πούμε πολλά, όχι γιατί δεν υπήρξαν αλλά γιατί μιλάμε για έναν τραγουδιστή, που θέλει να μιλάει μέσα από τη δουλειά του και μόνο.

Υπάρχει όμως κάτι, που συνδέει τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές, δεν το ξέραμε αποκαλύφθηκε ωστόσο μέσα από την κοινή συνέντευξη, που παραχώρησαν στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Νίκο Βέρτη

«Έχω ένα κρυφό βιντεάκι όταν ήμασταν στο στούντιο, εκείνη τραγουδά ένα από τα τραγούδια μου και εγώ είμαι έξω στην κονσόλα και έχει τσαντιστεί τόσο πολύ και μου το λέει και εγώ την γράφω σε βίντεο στο κινητό μου εκείνη την στιγμή. Δεν της το έχω στείλει. Γιατί αν το στείλω θα το ανεβάσει αμέσως», είπε ο Νίκος Βέρτης και στη συνέχεια αποκάλυψε πως το όλο θέμα της Νατάσσας ήταν το follow, που δεν της είχε κάνει μέχρι τότε στο instagram.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share