Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε σοκ η Φαίη Σκορδά: «Υπάρχουν έξι ψεύτικοι λογαριασμοί που...» (Video)

«Ποιος άνθρωπος έχει τόσο...»

20 Ιανουαρίου 2023 08:34
Σε σοκ η Φαίη Σκορδά: «Υπάρχουν έξι ψεύτικοι λογαριασμοί που...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν προβληματισμό της θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Πρωινό μας» η Φαίη Σκορδά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media και στην εμμονή που έχουν κάποιοι από αυτούς, τόσο με την ίδια όσο και με την εκπομπή της, κάνοντας συνεχώς αρνητικά σχόλια.

«Μιας και αναφέρεις το Twitter θα ήθελα να πω κάτι. Από την αρχή της σεζόν, υπάρχουν έξι λογαριασμοί που μπαίνεις μέσα και είναι ψεύτικοι και πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι μέχρι και σήμερα γράφουν σχόλια τα οποία δεν είναι πολύ θετικά για εμένα, τα σβήνουν καθημερινά και την επόμενη μέρα βλέπουν την εκπομπή και ξανά τα ίδια» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Ποιος άνθρωπος έχει τόσο χρόνο να βλέπει μια εκπομπή, να έχει τέτοιους λογαριασμούς και κάθε μέρα να στέλνει τέτοια μηνύματα. Είναι στο Instagram μου, αλλά επειδή δεν το χειρίζομαι εγώ, έχω μια ομάδα από πίσω, τους τρώει χρόνο και λέω πως είναι δυνατόν;», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Κατακεραύνωση για την Φαίη Σκορδά: "Μήπως μιλάει καλύτερα τα ιταλικά;..." - Άγρια επίθεση στην παρουσιάστρια

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Άνω Τελεία».

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια μίλησε στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου και έριξε τα βέλη της στη Φαίη Σκορδά, τη Ναταλία Γερμανού αλλά και εκείνους που αντιτίθενται στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο. Με την ευκαιρία, δείτε την on air "κατάρρευση" της παρουσιάστριας.

Ξεκινώντας, η Μαρία Ιωαννίδου δεν έκρυψε την πικρία της απέναντι στη Ναταλία Γερμανού, η οποία απουσίαζε από την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της με τη δικαιολογία ότι βρισκόταν εκτός Αθήνας.

«Έλειπε λέει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί και να ‘λειπε. Εγώ με τον τρόπο μου σας είπε ότι την αγαπώ τη Ναταλία και με πονάει το ότι δεν τη βλέπω. Είναι η κόρη του Φρέντυ, άλλωστε. Είμαι μία μεγάλη γυναίκα πια. Όλα θα τα λέω, είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν… είτε αρέσει στη Ναταλία, είτε δεν της αρέσει» δηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει πάρει έγκριση από την παρουσιάστρια για την αυτοβιογραφία της, αρκέστηκε να πει: «Έγκριση; Ε όχι δα».

«Δε νομίζω ότι μου είναι απαραίτητο να πάρω τα δικαιώματα για τον Φρέντυ. Το μισό μου βιβλίο είναι η Ναταλία, ζούσαμε σαν οικογένεια. Γιατί να μη θέλει να γίνει σήριαλ;» πρόσθεσε η ηθοποιός για τη Ναταλία Γερμανού.

Με αφορμή το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις πρόσφατες δηλώσεις της γύρω από τον Γιώργο Κιμούλη, η Μαρία Ιωαννίδου απαντά: «Έλεος πια. Δεν ξέρω μήπως η Φαίη Σκορδά μεταφράζει λάθος τα ελληνικά; Επειδή έχει σπουδάσει στην Ιταλία, μήπως μιλάει καλύτερα τα ιταλικά; Εγώ σαν επίθεση το είδα».

«Εγώ εννοούσα ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει έναν Α χαρακτήρα, είναι λίγο σκληρός, λίγο επιθετικός. Εμένα ο σύντροφός μου δεν μου έχει μιλήσει άσχημα; Να τον διώξω; Να διώξουμε τον Κιμούλη απ’ το θέατρο; Επειδή τι έκανε; Επειδή έσπρωξε λίγο μία συνάδελφο;» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share