Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πλάνταξε η Φαίη Σκορδά - Αποχώρησε άρον άρον με αναφιλητά

Κατέρρευσε η παρουσιάστρια

16 Δεκεμβρίου 2022 12:30
Πλάνταξε η Φαίη Σκορδά - Αποχώρησε άρον άρον με αναφιλητά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12 η Ελένη Δήμου, η οποία έκατσε στο καναπέ και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα, ιδιαίτερα για τον άντρα της, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 36 χρόνια και δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ. Με την ευκαιρία, δείτε τα λεφτά που παίρνει η παρουσιάστρια από τον ΣΚΑΙ κάθε μήνα.

Συγκινημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού Μας

Μάλιστα, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξή της, η αγαπημένη τραγουδίστρια έπιασε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει μοναδικά τη μεγάλη της επιτυχία «Προσωπικά» και κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να συγκινήσει ολόκληρο το πλατό.

Ιδιαίτερα φορτισμένη όμως όπως είδαμε ήταν η Φαίη Σκορδά, η οποία μάλιστα την ώρα που τραγούδαγε η Ελένη Δήμου ξέσπασε σε κλάματα. Αφού οι 2 γυναίκες αγκαλιάστηκαν σφιχτά, η παρουσιάστρια ζήτησε άρον άρον συγγνώμη και αμέσως αποχώρησε από το πλατό κλαίγοντας.

Λίγα λεπτά μετά, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε και η τραγουδίστρια αποφάσισε να αλλάξει ρεπερτόριο προκειμένοιυ να να φτιάξει η διάθεση της παρουσιάστριας και να χαμογελάσει ξανά.

«Να είσαι πιο σεμνά ντυμένη»: Ρεζίλεψε δημοσίως την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας!

Πριν 16 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό πλατό της Μαρίας Σταματέρη και εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Η πρώτη αυτή τηλεοπτική συνάντηση οδήγησε σε μια μεγάλη αγάπη, ένα γάμο, δυο πανέμορφα παιδιά και δυστυχώς σε ένα διαζύγιο που έπεσε σαν βόμβα στη σόου μπιζ.

«Να είσαι πιο σεμνά ντυμένη»: Ρεζίλεψε δημοσίως την Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας!

Όταν οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο πλατό, η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και ο Γιώργος προσπάθησε να σπάσει τον πάγο λέγοντας: ''Είναι δύσκολη η Φαίη Σκορδά. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσουν δηλαδή οι γυναίκες που έχουν το στυλ της κυρίας Σκορδά υπό την έννοια ότι είναι επιθετικές και έχουν ενδιαφέρον. Αλίμονο στις γυναίκες που δεν είναι επιθετικές. Που δεν περιμένεις τίποτα διαφορετικό και ανατρεπτικό από αυτές. Ενώ η Φαίη ας πούμε, αν είσαι είτε στην δημοσιογραφική της ομάδα, είτε συνεργάζεσαι ή είσαι ο σύντροφος της περιμένεις κάθε μέρα ή κάθε νύχτα και μια έκπληξη, γιατί είναι μια δυναμική και ανατρεπτική γυναίκα''.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει πει σε συνέντευξή του: «Ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας και μου λέει "πες μια ωραία γυναίκα που θες να φέρουμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή" και λέω εγώ "Τη Σκορδά". Όταν σας λέω ότι σφαχτήκαμε στον αέρα...Κυριολεκτικά σφαχτήκαμε! Μόνο που δεν βριστήκαμε, ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν στημένο, αλλά δεν ήταν!», ενώ αποκάλυψε και την ατάκα του που εξόργισε τη Φαίη και στάθηκε η αφορμή του τσακωμού τους: «Της είπα "αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη"».

Η κόντρα αυτή όμως τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που κατάληξε σε γάμο και τον ερχομό δύο παιδιών στον κόσμο. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά φαίνεται ότι δεν καταφέραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και με κοινή τους ανακοίνωση δήλωσαν ότι δεν είναι πια μαζί...

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Gala της Μαρίας Σταματέρη στο Star:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share