Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Δήμητρα Λιάνη – Κώστας Σπυρόπουλος: Σοκαριστική αποκάλυψη 20 χρόνια μετά τη σχέση τους!

Ο έρωτας μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

19 Ιανουαρίου 2023 21:57
Δήμητρα Λιάνη – Κώστας Σπυρόπουλος: Σοκαριστική αποκάλυψη 20 χρόνια μετά τη σχέση τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη αποκάλυψη είχε κάνει πριν πέντε χρόνια στην εφημερίδα Freddo, η σύζυγος του Κώστα Καρρά, η Αγγελική Μπαρούτσου. Η ίδια εξομολογήθηκε πως φιλοξένησαν πριν από 20 χρόνια στο εξοχικό τους την Δήμητρα Λιάνη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, οι οποίοι πλήρωσαν τους παπαράτσι για να μην δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει.

Οι φωτογράφοι, όμως, δεν κράτησαν την υπόσχεσή τους. Πήραν τα λεφτά και παράλληλα πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά. Με την ευκαιρία δείτε γιατί η Δήμητρα Λιάνη έχασε την ψυχραιμία της.

 Δήμητρα Λιάνη και Κώστας Σπυρόπουλος

«Ναι, είχαν έρθει στο σπίτι μας στην Κινέτα για διακοπές, προσκεκλημένοι του συζύγου μου, Κώστα Καρρά. Και φυσικά η είδηση διέρρευσε και άρχισε το κυνηγητό. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι και φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι την εποχή εκείνη. Όταν αποφασίσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο σπίτι μας στην Κινέτα, θα συνεργαζόταν ο σύζυγος μου με τον Σπυρόπουλο και ήταν η αφορμή για να κάνουμε όλοι μαζί διακοπές. Ήρθαν εδώ με ιδιωτική ασφάλεια, χωρίς να κρύβονται στην αρχή. Έμειναν τέσσερις ημέρες.

Την τρίτη ημέρα πλάκωσαν οι paparazzi. Κάπως μαθεύτηκε η είδηση. Ήταν κρυμμένοι στην παραλία οι paparazzi και άρχισαν να φωτογραφίζουν. Ο Κώστας με τη Δήμητρα είχαν πανικοβληθεί. Έπιασαν τότε, λοιπόν, ο Κώστας και η Δήμητρα τους φωτογράφους και τους έδωσαν ένα πολύ μεγάλο ποσό, με σκοπό να μη δημοσιευθούν οι φωτογραφίες. Γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ νωπός ο θάνατος και της Αλίκης και του Ανδρέα. Όμως οι paparazzi αθέτησαν τον λόγο τους. Δεν κράτησαν την υπόσχεση τους να μη δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες. Έτσι πήραν και τα λεφτά και πούλησαν τις φωτογραφίες στα περιοδικά», εξομολογήθηκε η Αγγελική Μπαρούτσου.

Σοκάρει η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Με τον Κώστα Σπυρόπουλο έκανε...»

Είναι 5 Μαρτίου 1996. Δηλαδή 4 μήνες πριν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανοίξει τα φτερά της και πετάξει στους ουρανούς. Κανείς μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζε για την κατάσταση της εθνικής σταρ. Υπήρχε μια περίεργη κόπωση για την ίδια, μια αφίδρωση πάνω στην σκηνή, ωστόσο η ίδια και οι συνεργάτες της πίστευαν πως λόγω των συνεχόμενων παραστάσεων η Αλίκη είχε κουραστεί. Και όμως ο καρκίνος την σιγοέτρωγε.

Η μαμά της Έμμυ, είχε δώσει τότε μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό CIAO που μιλούσε για την σχέση της με το “Αλικάκι της” όπως την έλεγε αλλά και για τους άνδρες της Αλίκης. Τα περιοδικά της εποχής προσπαθούσαν να βρουν ειδήσεις για την Αλίκη με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Ακόμα και στα ψιλά να πέρναγε μια είδηση με το όνομα της Αλίκης, οι πωλήσεις ήταν δεδομένο ότι θα ανέβουν στα ύψη. Παράλληλα, η Έφη Πίκουλα, η νύφη της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές πριν φύγει από τη ζωή.

Ποιες είναι οι σχέσεις σας με την κόρη σας κ. Έμμυ;

Πάρα πολύ καλές. Η Αλίκη με λατρεύει. Τόσο πολύ μάλιστα που γίνεται κουραστική πολλές φορές. Τώρα τελευταία δε, έχει γίνει υπέρ προστατευτική μαζί μου. ίσως γιατί είμαι λίγο μεγάλη και φοβάται μη με χάσει.

Θέλετε μια μέρα να την ξαναδείτε παντρεμένη;

μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κάποτε το ήθελα. Τώρα πια δεν το θέλει ούτε η ίδια. Συνήθισε έτσι. Έχει και την ησυχία της. Πολλές φορές μου λέει: ‘μαμά μου δεν μπορώ. Βαριέμαι τώρα να έχω έναν άντρα πάνω στο κεφάλι μου.Άσε είμαι καλά και έτσι”. Η Αλίκη είναι και άντρας και γυναίκα μαζί. Έχει επωμιστεί πολλές ευθύνες. Το θέατρο, τον γιό της, το σπίτι της. Έχει κουραστεί πολύ.

Θα θέλατε να ξανασμίξει με τον Παπαμιχαήλ;

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν ταιριάζουν οι δυο τους.

Εκείνη τον θέλει;

Δεν φαντάζομαι. Όχι, όχι. Μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού της, τον συμπαθεί αλλά δεν ταιριάζουν.

Την σχέση της με τον Κώστα Σπυρόπουλο, την εγκρίνετε;

Αυτό είναι κάτι εφήμερο, που περνάει. Φεύγει κιόλας. Δεν είναι κάτι το μόνιμο, το θετικό. Απλώς μια παρέα κάνουν, γιατί είναι και αυτή μόνη της και έχει ανάγκη από συντροφιά. Η καημένη αισθάνεται τόσο μόνη της που θέλει να έχει δικούς της ανθρώπους κοντά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share