Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Δεν την άφηναν να...»: Η Έφη Πίκουλα αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Στο τέλος ήμασταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο...»

25 Νοεμβρίου 2022 14:24
«Δεν την άφηναν να...»: Η Έφη Πίκουλα αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Έφη Πίκουλα. Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με την ευκαιρία αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Το σπίτι μου είναι ο χώρος που φτιάξαμε με τον άντρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη. Μετά από αυτά που πέρασα, που έχασα τον σύντροφό μου, το σπίτι μου είναι το καταφύγιό μου. Ασφαλώς και νιώθω μόνη, αλλά καλύπτω τη μοναξιά μου με πόλλές ασχολίες. Έχω τη θεατρική ομάδα του δήμου Βριλησσίων που σκηνοθετώ 14 χρόνια.

Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη. Η Αλίκη είχε πει ότι ήταν ο άνδρας του εαυτού της και το κορόϊδευα τότε, αλλά τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου. Τον άνδρα μου τον έχασα στα χέρια μου στις 3 τα ξημερώματα, είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

Η Έφη Πίκουλα είπε στη συνέχεια: «Η Αλίκη ήταν τα πάντα για μένα, ήταν μάνα, αδερφή και μου είχε πει “σε ευχαριστώ που είσαι στη ζωή του αδερφού μου”. Στο τέλος ήμασταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο συνέχεια. Είχε υπομονή και μια αισιοδοξία απίστευτη. Ήθελε λίγους ανθρώπους στη σουίτα της.

Μην ακούτε αυτά που λένε ότι έμπαινε ο τάδε, έμπαινε ο τάδε. Πολύ λίγοι ήταν αυτοί που έμπαιναν μέσα στη σουίτα του νοσοκομείου. Γνωρίζαμε από την αρχή την πραγματική αλήθεια, το ξέραμε το τέλος και το περιμέναμε. Η Αλίκη δεν είχε καταλάβει την αλήθεια, δεν την άφηναν τα αδέρφια της να καταλάβει για να νιώσει πιο καλά. Τόσο πολύ δεν ήξερε και καλώς δεν ήξερε».

Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη: Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έπεσε πάνω της και...

Είναι ένας άνθρωπος που έζησε από κοντά τις τελευταίες μέρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο.

O δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας μίλησε παλαιότερα στο Epsilon TV και αποκάλυψε όλα όσα είδε, άκουσε και έζησε τις σαράντα μέρες που έμεινε στο νοσοκομείο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ένα βράδυ βρέθηκε εκεί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την δει. Όπως τόνισε ήταν καταβεβλημένος, ενώ στην συνέχεια είπε ότι ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη του είπε ότι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όταν μπήκε στο δωμάτιο έπεσε πάνω της και κλαίγοντας της είπε: «Αλικάκι μου μαζί θα φύγουμε».

Λίγο πριν πεθάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο δημοσιογράφος όμως προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις όπως ότι η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση της υγείας της κόρης της. Μπορεί η υγεία της να ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάλευε να μείνει στη ζωή, αφού δεν ήθελε να πεθάνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share