Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Αυτούς τους στούρνους..." - Ξεσπάθωσαν ο Νίκος Καρβελας και η Αννίτα Πάνια

Δημόσιο ξέσπασμα!

19 Ιανουαρίου 2023 11:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια ήταν από τα ζευγάρια που είχαν απασχολήσει αρκετά όσο ήταν μαζί. Ένα από τα περιστατικά που πολλοί θα θυμούνται ήταν όταν το ζευγάρι συνελήφθη γιατί αρνήθηκαν εξακρίβωση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για τον Νίκο Καρβέλα.

Μάλιστα, μετά την αποφυλάκιση, εμφανίστηκαν στην εκπομπή Ζούγκλα ξεσπώντας δημόσια κατά των αστυνομικών αρχών με τον γνωστό συνθέτη να έχει βγει έξω από τα ρούχα του.

Δείτε το αντίστοιχο απόσπασμα:

«Ξεγύμνωμα» για την Αννίτα Πάνια: «Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, γούσταρα να...»

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και για πρώτη φορά αποκάλυψε το πως γνωρίστηκε με τον Νίκο Καρβέλα και της ζήτησε να γίνουν ζευγάρι.

“Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ”. Η Αννίτα Πάνια είναι από τις παρουσιάστριες που αρνείται πεισματικά να μιλήσει για την προσωπική της ζωή. Ενώ γνωρίζουμε ελάχιστα για το πως γνωρίστηκε με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και το ποιος είναι ο τωρινός της σύντροφος.

Την ίδια στιγμή έχει ζητήσει ευγενικά σχεδόν από όλους τους δημοσιογράφους να μην κάνουν ερωτήσεις που αφορούν τον γιο της Ανδρέα αφού όπως έχει παραδεχτεί της έχει απαγορεύσει να μιλάει για τον ίδιο δημόσια σε εκπομπές. Παράλληλα, θυμίζουμε και όσα αποκάλυψε η ίδια για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα - «Ούτε εγώ περίμενα ότι...»

Φυσικά η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις τρεις δεκαετίες που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας ανεξίτηλο το δικό της στίγμα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας

“Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι σκηνοθέτησα την καριέρα μου, ότι ονειρεύτηκα να είμαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Κοιτάω πίσω και βλέπω ότι έχουν περάσει γύρω στα 27 χρόνια κι αναρωτιέμαι πότε πέρασε ο χρόνος. Νομίζω ότι ήμουν μεγάλο ψώνιο, το γούσταρα αυτό που συνέβαινε. Δεν έφερα κάποιον με το ζόρι ούτε νιώθω ότι έκανα κάτι άσχημο σε κάποιον άνθρωπο.”

Φέτος η Αννίτα Πάνια έχει αναλάβει τη βραδινή ζώνη του Οpen παρουσιάζοντας την εκπομπή ανοιχτά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το late night show στους ιθύνοντες του σταθμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share