Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αννίτα Πάνια: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα - «Ούτε εγώ περίμενα ότι...»

Τι αποκάλυψε;

17 Ιανουαρίου 2023 10:58
Αννίτα Πάνια: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα - «Ούτε εγώ περίμενα ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό της εκπομπής «Τετ α Τετ» είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό η Αννίτα Πάνια, η οποία εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- στον Τάσο Τρύφωνος για την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και τον χωρισμό τους.

Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για το λόγο που πήραν διαζύγιο πριν 7 χρόνια.

«Ούτε εγώ περίμενα ότι θα παντρευτώ ποτέ. Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους. Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού.

Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας ανθρώπους. Ο Νίκος μεγαλώνει πολύ ωραία, είναι ειλικρινής και τίμιος άνθρωπος, πάρα πολύ καλός. Ξηγιέται καλά.

Τι σημαίνει χωρίζω ρε φίλε; Όταν με έναν άνθρωπο έχεις αγάπη, συμβατότητα και έχεις και θαυμασμό για αυτό που είναι και εκείνος για σένα, σαν άνθρωποι γιατί να χωρίσεις τα τσανάκια σου;

Αννίτα πάνια και νίκος καρβέλας χωρισμός

Γιατί να μην τον βλέπεις, γιατί να μην περνάς καλά μαζί του; Εννοείται ότι είναι και ο πατέρας του γιου μου, μας ενώνει αυτό. Αλλά δεν είναι αυτό μόνο που μας ενώνει», είπε η Αννίτα Πάνια.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έγινε το πρώτο βήμα της γνωριμίας τους.

«Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα και μου την έπεσε κανονικά. Ο Καρβέλας είναι πολύ στρέιτ αγόρι, αυτό που θέλει το πάει στα ίσια, δεν το κουράζει. Με πήρε και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Δεν ήμουν πολύ δεκτική, λέω εντάξει φίλε θα τα πούμε κάποια στιγμή.

Μετά ερωτευτήκαμε πολύ. Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο. Χωρίζεις όταν τελειώνει ο έρωτας, το πάθος», αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share