Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορεί να...» - «Άγρια» καρφιά από τον Γιάννη Μπέζο

Η πρώτη... κανονική αντίδραση του ηθοποιού

19 Ιανουαρίου 2023 08:35
«Εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορεί να...» - «Άγρια» καρφιά από τον Γιάννη Μπέζο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αναφορά που είχε κάνει στην απολογία του περί... μυστήριου τύπου, στη συνέντευξή του στην Αθηναΐδα Νέγκα για το Action 24.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να κάνει μια σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά που έκανε ο συνάδελφος του, Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του.

Η αντίδραση του Μπέζου στα λόγια του Φιλιππίδη

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος, επιμένοντας να μη δίνει απαντήσεις, εξομολογήθηκε πως «δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι ποου με ενοχλεί».

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασια», πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Μπέζος στη βραδινή εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share