Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έξαλλος ο Γιάννης Μπέζος: «Έλεος...» - Η οργισμένη αντίδρασή του μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)

«Σας παρακαλώ μην με κυνηγάτε...»

12 Ιανουαρίου 2023 13:02
Έξαλλος ο Γιάννης Μπέζος: «Έλεος...» - Η οργισμένη αντίδρασή του μετά την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εμφανώς εκνευρισμένος και χωρίς διάθεση δώσει συνέχεια στα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον κατά τη διάρκεια της απολογίας του, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία αποκάλυψη "βόμβα" για το παρελθόν του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Γιάννη Μπέζο!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο κ. Μπέζος ρωτήθηκε για την αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια της απολογίας του για της κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Σας παρακαλώ μην με κυνηγάτε, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση, δεν έχω να κάνει καμία δήλωση, έλεος» είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Μπέζος στη δημοσιογράφος της εκπομπής, η οποία ζήτησε την αντίδρασή του σε όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για εκείνον.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν το ξέρετε...» - Aποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο (Video)

Στον Γιάννη Μπέζο αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή "Happy Day", με αφορμή όσα είπε στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον συνάδελφό του. Παράλληλα, ατάκες με πολύ νόημα, που σηκώνουν μάλιστα έντονη συζήτηση, είχε το μενού της συνέντευξης του Γιάννη Μπέζου στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4».

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη, που δεν το ξέρετε ως γεγονός γιατί δεν είστε σε δημοσιογραφικό γραφείο όπως εμείς. Χθες είχε μία μεγάλη εκδήλωση, στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων…», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την άλλη, η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε: «Εγώ μίλησα χθες το βράδυ με τον Γιάννη Μπέζο και μου είπε ότι είχε μία αδιαθεσία, είχε ανεβάσει πυρετό ο πιανίστας που συμμετείχε στη συγκεκριμένη μουσική παράσταση…».

Τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Απλά, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν μια βολική συγκυρία, γιατί μοιραία θα πρωταγωνιστούσε και θα συγκέντρωνε τα βλέμματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share