Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άλκης Κούρκουλος: "Τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε..." - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Εριέττα Κούρκουλου

Η αποκάλυψη που βγήκε στο "φως"

14 Ιανουαρίου 2023 18:58
Άλκης Κούρκουλος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα αδέρφια του, Μελίτα, Εριέττα και Φίλιππο, μίλησε ο Άλκης Κούρκουλος σε συνέντευξή του.

Η Μελίτα είναι αδερφή του από την ίδια μητέρα ενώ η Εριέττα Κούρκουλου και ο Φίλιππος είναι από τον γάμο του πατέρα του, Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ποια είναι η σχέση σου με τα αδέρφια σου;

Τα αδέρφια είναι προίκα. Με τη Μελίτα είναι λογικό να είμαστε πιο κοντά, γιατί δεν έχουμε μεγάλη ηλικιακή διαφορά, όμως είμαστε όλοι δεμένοι. Μ’ αρέσει η οικογένειά μου αλλά και ο τρυφερός ρόλος του μεγάλου αδερφού που μου βγαίνει αυθόρμητα. Συγκινούμαι που βλέπω τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε που γεννήθηκαν, να μεγαλώνουν και να διαπρέπουν. Τους χαζεύω και καμαρώνω.

Άλκης Κούρκουλος: 'Τα δύο μικρά, τα οποία ξέρω από τότε...' - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με την Εριέττα Κούρκουλου

Πήρε τα βουνά η Εριέττα Κούρκουλου: Για ορειβασία στον Όλυμπο με τον γιο της

Η νέα μανούλα Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, που πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, δεν σταματά να τον πηγαίνει βόλτες σε όλη την Ελλάδα. Η κόρη του ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, μοιράστηκε από την νέα εξερέυνηση στα social media, έχοντας πάντα τον μικρό γιο της στην αγκαλιά, σε ορεινό προορισμό.

Έπιασε την κορυφή η Εριέττα Κούρκουλου: Για ορειβασία στον Όλυμπο με τον γιο της

Εριέττα Κούρκουλου: Οι πρώτες βόλτες μαζί με τον γιο της

Η ευτυχισμένη οικογένεια, πέρασε τις πρώτες ημέρες του 2023 κάνοντας πεζοπορία μαζί με τη φίλη της Χριστίνα Φλαμπούρη, ενώ και οι δύο είχαν τα παιδιά τους σε μάρσιπο.

Σημειώνεται ότι η Χριστίνα Φλαμπούρη είναι η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 ψηλότερες βουνοκορφές του κόσμου, η οποία όταν έγινε μαμά δημιούργησε το OutdoorMoms, μια κοινότητα μαμάδων που κάνουν δραστηριότητες στη φύση.

Εριέττα Κούρκουλου: Δείτε τις φωτογραφίες

Πήρε τα βουνά η Εριέττα Κούρκουλου: Για ορειβασία στον Όλυμπο με τον γιο της

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share