Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δάκρυα για την Δούκισσα Νομικού - "Έκλεινα τα μάτια μου για να..."

Συγκινημένη η παρουσιάστρια

11 Ιανουαρίου 2023 22:58
Δάκρυα για την Δούκισσα Νομικού -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιδιαίτερα ενεργή έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Δούκισσα Νομικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς της αρέσει πολύ να μοιράζεται πράγματα από την καθημερινότητά της, σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της παρουσιάστριας.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της ως μανούλα δύο παιδιών, ωστόσο, φροντίζει συνδυάζει πολλές από τις δουλειές της για να κάνει παράλληλα πράγματα που αγαπά.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως είχε νοσταλγική διάθεση, καθώς θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της.

Η ίδια μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη τη βλέπουμε σε μικρή ηλικία να χαμογελά στον φακό ενώ στην δεύτερη βλέπουμε την κόρη της, Αναστασία, σε μια παρόμοια με τη δική της φωτογραφία.

Αναπόλησε τις όμορφες στιγμές με τις γιαγιάδες της, με τους γονείς της αλλά και με τον αδελφό της τον Νικήτα που ξυπνούσαν τα Σκ πρωί και έβλεπαν παρέα παιδικά.

«Στην πρώτη φωτογραφία είμαι εγώ. Που σίγουρα έχω κάνει κάποια ζαβολιά. Στη δεύτερη είναι η Αναστασία. Με τα χιλιάδες τσιμπιδάκια που αγαπάει.

Με θυμάμαι στην ηλικία της κόρης μου. Θυμάμαι τις κουρεμένες κούκλες μου (μα σε καμία δεν είχα αφήσει μαλλιά μακριά), την αγαπημένη μου κουβέρτα, τα αστεία που έκανα στους γονείς μου, τη γιαγιά μου τη Δικαία (Δούκισσα ήθελαν να τη βαφτίσουν αλλά τελευταία στιγμή Δικαία την έβγαλαν) που μου έκανε το πιο ωραίο μασάζ στο κεφάλι και τα πιο νόστιμα ρυζόγαλα (μάντεψε τι έφτιαξα σήμερα στα παιδιά για το απόγευμα ), τη γιαγιά μου την Αλέκα που πάντα ερχόταν από τη Γερμανία με μια βαλίτσα γεμάτη δώρα και σοκολάτες, τον μπαμπάκα που μας μάθαινε ιταλικά (!) και ποδήλατο.

Τον Νικήτα που το καλύτερο μας ήταν να ξυπνάμε τα ΣΚ πρωί και να βλέπουμε παρέα στον καναπέ παιδικά (τι ωραία παιδικά υπήρχαν τότε), τη μανούλα μου που κάθε φορά πριν πάμε σχολείο μας σταύρωνε κρυφά (ακόμη το κάνει όταν φεύγουμε από το πατρικό μας) και κάθε βράδυ μας έβαζε για ύπνο με το πιο γλυκό φιλί. Και έκλεινα τα μάτια μου για να κοιμηθώ ευχαριστημένη. Όταν όμως μία μέρα τα άνοιξα, ήμουν ξαφνικά μεγάλη. Με δυο παιδιά που μου θυμίζουν τόσο πολύ εμένα και τον αδερφό μου. Και που μου ξυπνούν όλες τις παιδικές αναμνήσεις μου. Και ξαναζώ τα παιδικά μου χρόνια από την αρχή μαζί τους. Αχ. Αυτά είχα να πω. Καλό βράδυ παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα Νομικού.

Καταιγιστική η Δούκισσα Νομικού: «Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να...»

Τη δική της προσωπική εξομολόγηση για τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο δημοσίευσε μέσω Instagram μία γιορτινή φωτογραφία και έγραψε λίγα λόγια για τα συναισθήματα που της δημιουργούν οι ημέρες των γιορτών σήμερα σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια.

Σημειώνεται ότι στα προσωπικά της, από το 2014 έχει στην καρδιά της τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, με τον οποίο έχουν παντρευτεί και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Σάββα και την Αναστασία.

«Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία.. Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τί ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα» έγραψε μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού, σημειώνοντας: «Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα».

Αναλυτικά η δημοσίευση της παρουσιάστριας:

«Ho Ho Ho… Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία.. Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τί ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα , ή με καταλαβαίνεις; )

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών. Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τί; Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά …! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, ηρεμία και πολλές στιγμές ευτυχίας. Καλά Χριστούγεννα«.




 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share