Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος η Ντόρα Μπακογιάννη - Ανείπωτη θλίψη για την πολιτικό

Έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση

11 Ιανουαρίου 2023 19:08
Βυθίστηκε στο πένθος η Ντόρα Μπακογιάννη - Ανείπωτη θλίψη για την πολιτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για τη Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς έφυγε από τη ζωή η φίλη και κουμπάρα της, Τούλα Γωνιωγάκη – Παπαδάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση ψυχής της πολιτικού για τους γονείς της.

Η Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη ήταν επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και σύζυγος του γιατρού Μανώλη Παπαδάκη, με τον οποίο απέκτησε τρεις γιους.

Η σπαρακτική ανάρτηση

«ΤΟΥΛΑ μου! Δε το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια και δυο ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες! Εσύ με τον απίστευτο δυναμισμό σου, το πάθος σου για τη ζωή, με το μπρίο σου, με τη μοναδική δραστηριότητα! Με την ατελείωτη αγάπη σου για όλους! «Αρνιά το Πάσχα, γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, τα χρειάζονται, μη ξεχνάς είναι ορφανοί», έλεγες.

Αφήνεις το Μανιό, το Μιχάλη, το Μανώλη, τον Κυριάκο τις εξαιρετικές νύφες, τα εγγόνια σου και όλους εμάς που σε αγαπήσαμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Για μας θα είσαι πάντα εδώ!» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτηση της στο Facebook.

Ένα κάστρο στο δάσος: Η μuστική έπαυλη της Ντόρας στο Καρπενήσι όπου παντρεύτηκαν Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη (photos)

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2017 και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Δήμο.

Η δημοσιογράφος και ο Δήμαρχος Αθηναίων, παντρεύτηκαν σε ένα υπέροχο σπίτι που μοιάζει με κάστρο και ανήκει στην μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Ντόρα. Κουμπάροι στο γάμο ήταν μια καλή φίλη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα απλό λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με χρυσά πέδιλα, ενώ από την άλλη ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει η Ντόρα Μπακογιάννη για τη σχέση που έχει με τη νύφη της.

σπίτι Μπακογιάννη Κοσιώνη Καρπενήσι

Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο χωριό Κλαυσί, παρουσία 65 καλεσμένων, στο μαγαζί «Το καφέ της χαράς».

Μπορεί η Ντόρα Μπακογιάννη να μένει μόνιμα στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο είναι παράδοση στις γιορτές να πηγαίνει στο σπίτι της στο Καρπενήσι μαζί με την οικογένεια της.

Ειδικά τα Χριστούγεννα για κάποιες ημέρες, τόσο ο Κώστας Μπακογιάννης με την Σία Κοσιώνη και τα 4 παιδιά του, όσο και η Αλεξία Μπακογιάννη επίσης με τα παιδιά της γιορτάζουν στο χωριό. Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο απίστευτος λόγος που ο δήμαρχος Αθηναίων ερωτεύτηκε παράφορα τη Σία Κοσιώνη.

έπαυλη Μπακογιάννη Κοσιώνη Καρπενήσι

Όπως θα δείτε και εσείς το πανέμορφο εξοχικό της Ντόρας Μπακογιάννη μοιάζει με κάστρο, λόγω της αρχιτεκτονικής του, αλλά και του ότι είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share