Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξομολόγηση ψυχής από την Ντόρα Μπακογιάννη - "Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω..."

Συγκίνηση για την πολιτικό

2 Ιανουαρίου 2023 23:04
Εξομολόγηση ψυχής από την Ντόρα Μπακογιάννη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «T-Live» παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μεταξύ άλλων θυμήθηκε όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει ρεβεγιόν εκτός σπιτιού μόνο μία φορά, καθώς θέλει να βρίσκεται εκείνη την ημέρα μαζί με την οικογένειά της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Κώστα Μπακογιάννη για την μητέρα του.

Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη εκδήλωσε την επιθυμία της να μπορούσε να έχει κοντά της τους γονείς της που έχουν φύγει από την ζωή!

«Τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων που η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή και στόλιζε το δέντρο χωρίς εμάς. Στις 24 περιμέναμε να ανοίξει η πόρτα και να δούμε τα δώρα και τη θυμάμαι σαν μία απίστευτη διαδικασία. Ο μπαμπάς μου όταν ήμουν 10 χρονών μου πήρε ένα ρολόι και εκείνη την εποχή ήταν μεγάλη υπόθεση. Περπατούσα στα Χανιά και νόμιζα ότι ο κόσμος σταματάει και κοιτάζει το ρολόι μου. Θα ήταν το μεγαλύτερο δώρο να έχω τους γονείς μου κοντά μου. Αλλά έχοντας το προνόμιο να τους έχω για πολλά χρόνια, θέλετε είναι η ιδέα μου, πιστεύω ότι είναι κοντά».

Υπάρχει μία και μοναδική: Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό στο γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη, με την ίδια να μην κρύβει τον έρωτά τους, όπως και το πόσο καλά έχει... χωρέσει στην οικογένειά του.

Καλεσμένη την εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή ήταν προ διετίας η Ντόρα Μπακογιάννη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, δείχνοντας και μια φωτογραφία με το νυφικό της από το γάμος της με τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει περάσει τις δυσκολίες της.

Υπενθυμίζουμε πως η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκε τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δήμο.

Πεθερά-νύφη έχουν πολύ καλές σχέσεις και η Ντόρα Μπακογιάννη το επιβεβαίωσε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη με νυφικό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share