Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Η μητέρα μου είχε πολύ άγχος, στο τέλος...» - Δεν έκρυψε τίποτα για την Ντόρα και την Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης

Τα είπε όλα!

23 Δεκεμβρίου 2022 12:07
«Η μητέρα μου είχε πολύ άγχος, στο τέλος...» - Δεν έκρυψε τίποτα για την Ντόρα και την Κοσιώνη ο Κώστας Μπακογιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη Σία Κοσιώνη, το γάμο τους και όχι μόνο, αναφερόμενος και στη σχέση της συζύγου του με τη μητέρα του, Ντόρα.

Ο Δήμαρχος Αθηνών, που είδε το γιο του με την παρουσιάστρια να είναι άρρωστος τις τελευταίες μέρες, παραχώρησε μία συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για το πολιτικό του έργο αλλά και για τον οικογενειακό του βίο.

«Οι πιο δύσκολες στιγμές μας είναι αυτές που έχουν να κάνουν με την οικογένειά μας. Είναι πιο δύσκολο να είσαι καλός πατέρας από το να είσαι Δήμαρχος. Η νέα γενιά είναι πολύ διαφορετική από εμάς, έχουν διαφορετικά θέλω και ανάγκες απ' 'ο,τι εμείς. Νομίζω ότι μία δυσκολία για εμάς τους γονείς είναι να προσαρμοζόμαστε και να μην προσπαθούμε να επιβάλλουμε τους δικούς μας εαυτούς στα παιδιά, να τους δίνουμε ανάσα», δήλωσε αρχικά.

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε για τα αγαπημένα του παιδιά: «Έχω ένα τεράστιο πλεονέκτημα, έχω τέσσερα παιδιά και τα μεγάλα αδέρφια βοηθάνε στην ανατροφή των μικρών. Είναι πολύ τυχερός ο Δήμος μας γιατί έχει τρία αδέρφια που τον υπεραγαπάνε».

Η σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και η κατάσταση στο σπίτι

Η μητέρα του, η Ντόρα Μπακογιάννη και η σύζυγός του, η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα αγαπημένες μεταξύ τους: «Η Σία είναι συγκλονιστική. Περισσότερο άγχος είχε η μητέρα μου όταν τη γνώρισε παρά εκείνη, Ελληνίδα μάνα![...] Είναι δύο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν νομίζω αδυναμία η μία στην άλλη».

Πώς είναι τα πράγματα μέσα στο σπίτι του, ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε πάνω σε αυτό: «Για να λέμε την αλήθεια τώρα, υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι; Αυτά γίνονται στο Hollywood! Είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα από την πολλή αγάπη. Είναι μία αγάπη που τη μοιραζόμαστε , από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είμαστε πολύ καλοί στο να αφήνουμε τα πράγματα να αιωρούνται μας αρέσει να τα αντιμετωπίζουμε και να τα συζητάμε. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας "'Σ' αγαπάω, είμαι υπερήφανος για σένα", αγκαλιά και τελείωσε η μέρα. Πολλές φορές μεγαλώνουμε παιδιά και αφήνουμε τα κόμπλεξ μας, τις αγωνίες μας, τους φόβους μας. Χρειάζεται νομίζω να παίρνεις μία απόσταση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share