Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Σπαραγμός για τον Πασχάλη Τερζή: «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό έμεινα μόνος με ένα παιδί στα χέρια»

Αποκάλυψη από τον αγαπημένο τραγουδιστή

10 Ιανουαρίου 2023 19:57
Σπαραγμός για τον Πασχάλη Τερζή: «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό έμεινα μόνος με ένα παιδί στα χέρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, σε μια σπάνια συνέντευξη για την προσωπική του ζωή στην εφημερίδα Real μίλησε για τον πρώτο του γάμο, την απώλεια της συζύγου του, τον γιο του, την κόρη του αλλά και την σκέψη που έκανε κάποτε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πασχάλης Τερζής: «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό, η γυναίκα μου δεν υπήρχε»

Σχετικά με το γεγονός του θανάτου της πρώτης συζύγου του, ο Πασχάλης Τερζής, ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής είπε:

– Ερώτηση δημοσιογράφου: Πότε έκανες οικογένεια;

– «Μόλις απολύθηκα από τον στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Πασχάλης και Γιάννα Τερζή

Ο Πασχάλης Τερζής επιστράτευσε όλες τις δυνάμεις του για να ξεπεράσει το σοκ της οδυνηρής απώλειας της γυναίκας του. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να μεγαλώσει τον γιο του, Γιώργο.

Μάλιστα, εκείνος του έχει χαρίσει σήμερα τέσσερα εγγόνια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε ξανά. Με τη Μαίρη απέκτησαν μαζί μια κόρη, τη Γιάννα, που ασχολείται επίσης με το τραγούδι. Όσον αφορά την κόρη του Γιάννα, είπε πως εκείνη του λέει συχνά: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τη ζωή του ο Πασχάλης Τερζής, απάντησε:

– Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

– «Θα ήμουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσμο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγμα είναι η οικογένεια».

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγα χρόνια ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει από τα μουσικά δρώμενα αλλά συνεχίζει να ακούγεται και να λατρεύεται καθημερινά από το πιστό κοινό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share