Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Σάκη Ρουβά για το διαζύγιο που τον στιγμάτισε: «Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου...»

Τι αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής;

10 Ιανουαρίου 2023 17:48
«Βόμβα» Σάκη Ρουβά για το διαζύγιο που τον στιγμάτισε: «Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της ποπ μουσικής σκηνής της, Σάκης Ρουβάς, είχε μιλήσει πριν έναν χρόνο στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου με τον οποίο γνωρίζονται αρκετά χρόνια.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Με ενοχλούσε αυτό...» - Το παιδικό «τραύμα» του Απόστολου Ρουβά και η «εμπλοκή» του Σάκη (Video)

Ο Σάκης Ρουβάς παραδέχτηκε ότι τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τα αδέλφια του αλλά και για τους γονείς του. «Τα πάντα στη ζωή μου, ό,τι έχω πετύχει και ό,τι δεν έχω πετύχει, ό,τι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου… Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου… Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ό,τι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δε πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολα, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ο οποίος δεν περίμενε την έκπληξη που του επεφύλασσε ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο αργότερα.

Η μητέρα του Μαρία Πανάρετου σε ένα βίντεο μίλησε για τον γιο της και τον αγώνα που έδωσε για να φτάσει να κάνει μία λαμπερή καριέρα: «Στα 19 του έφυγε. Η καρδιά μου σφίχτηκε. Του έδωσα τρεις συμβουλές, να μην τυφλωθεί από τα φώτα, να μη μπλεχτεί από τα άσχημα πράγματα της νύχτας και ακόμη μια που θέλω να την κρατήσω για εμάς. Το μυαλό μου δε μπορούσε να διανοηθεί όλα αυτό που ακολούθησε και γίνεται μέχρι σήμερα…Ο Σάκης όταν έρχεται στο σπίτι ακουμπάει τον τοίχο και λέει “το σπίτι μου"»

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να πέρασε δύσκολα στα νεανικά του χρόνια, ωστόσο η τύχη του χαμογέλασε στην πορεία τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά, αφού ο ίδιος βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share