Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μοίρασε την περιουσία του - Η άγνωστη συμφωνία με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα

Τι συμφώνησαν;

9 Ιανουαρίου 2023 12:46
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μοίρασε την περιουσία του - Η άγνωστη συμφωνία με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάνω από 20 χρόνια γάμου ένωναν τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Αθηνά Τσιλύρα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να πάρει διαζύγιο.

Με την ευκαιρία, δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τα χρήματα που δίνει στο γιο του.

Σύμφωνα με το Χάι, η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο δεν είναι μικρό. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό το» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει και μεγάλη ακίνητη περιουσία και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο. Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του, αφού του έκανε το μεγαλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από τον γιο τους.

Σπύρος Παπαδόπουλος Αθηνά Τσιλύρα

Τόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όσο και η Αθηνά Τσιλύρα ήθελαν το διαζύγιο αν είναι συναινετικό, αφού δεν επιθυμούσαν να έχουν εντάσεις και προστριβές.

«Το τελευταίο που ήθελαν ήταν να μαλώσουν για τα περιουσιακά τους στοιχεία, γι’ αυτό και ότι έγινε ήταν σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης» κατέληξε ο ίδιος άνθρωπος.

Ξεπέρασε τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νικολέτας Κοτσαηλίδου (photo)

Εδώ και περίπου δύο χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος κι η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχουν χωρίσει ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας, με την ηθοποιό να ξεπερνάει το χωρισμό τους και να βρίσκεται πλέον σε νέα σχέση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Νews, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ερωτευμένη ξανά με τον ηθοποιό Κυριάκο Σαλή, τον οποίο γνωρίσαμε στη σειρά του ΑΝΤ1, Πέτα τη Φριτέζα. Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα και συμπάθεια μετατράπηκε σταδιακά σε έλξη και μετά σε σχέση. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το γιο του.

Αυτή την περίοδο η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έχει καθημερινά γυρίσματα για την αστυνομική σειρά της ΕΡΤ Κάνε ότι κοιμάσαι, στην οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον οποίο παραμένουν φίλοι.

Κυριάκος Σαλής

Κυριάκος Σαλής: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Νικολέτας Κοτσαηλίδου

Ο Κυριάκος Σαλής σπούδασε στη δραματική σχολή Πράξη Επτά και δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Δον Κιχώτης, Grease, Cats & Φιλονικία, Το μινόρε.

Κυριάκος Σαλής Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Στην τηλεόραση συμμετείχε το 2018 στη σειρά Πέτα τη Φριτέζα, στο Παρουσιάστε! το 2020 και στο Σε ξένα χέρια της ΕΡΤ το 2021.

Ο ηθοποιός έζησε τα παιδικά του χρόνια στα Βελανίδια και στην συνέχεια στην Νεάπολη. Είναι γιος του γνωστού κατασκευαστή ξύλινων σκαλιστών Μάρκου Σαλή και της Ιωάννας Καραντζή.

Από μικρός ο Κυριάκος Σαλής έδειξε την κλίση του στα καλλιτεχνικά με την συμμετοχή του στο μουσικό συγκρότημα Χάστα Σαλέτο άλλα και της πρώτες του θεατρικές παραστάσεις όπως (Cats ‘Θέατρον’ Κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός κόσμος”, Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, Κεφ. 23ο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, Grease PassPort Κεραμεικός Music Theatre κ.α).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share