Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δίνω στο γιο μου 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από...»

«Ο γιος μου είναι λιτοδίαιτος»

21 Μαΐου 2022 12:13
Τα αποκάλυψε όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δίνω στο γιο μου 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει για την περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε η σύζυγός του, Αθηνά Τσιλύρα, αλλά και για τον γιο του, Αλέξανδρο.

«Η γυναίκα μου πέρασε μια περιπέτεια. Όπως δυστυχώς τα περισσότερα σπίτια. Είναι της εποχής η ασθένεια αυτή. Χτυπάει αλύπητα. Περάσαμε δύσκολα, αλλά ξεπεράστηκε και είναι όλα μια χαρά», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Fthis, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που είναι 22 ετών να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος. Είναι στο πρώτο έτος φοιτητής, αλλά είναι και λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από δύο μήνες».

γιος σπύρου παπαδόπουλου

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου εδώ και περίπου έναν χρόνο τραβούν πλέον ξεχωριστούs δρόμουs.

Τι και αν σε κάθε τουs κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονταν απόλυτα ταιριαστοί, με πολλούς να ισχυρίζονται πωs δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά τηs εκκλησίας, τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Δείτε επίσης: "Πάσχω από..." - Ανατριχιάζει η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Το ζευγάρι χώρισε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Παπαδόπουλος Κοτσαηλίδου

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το παρασκήνιο του χωρισμού

Καθ’ όλη τη διάρκεια τηs κοινήs τους διαδρομήs, ο Σπύροs και η Νικολέτα κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνουs στην προσωπική τους ζωή, αφού πάντα ήθελαν να απασχολούν το κοινό μόνο μέσα από τους ρόλους τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και διακριτικός.

Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε πριν από μερικούς μήνες ωστόσο η εξέλιξη αυτή έγινε πρόσφατα γνωστή. Ανάμεσά τους δεν υπήρξαν ούτε συγκρούσεις και καυγάδες, αντίθετα ο ένας εξακολουθεί να σέβεται και να εκτιμά τον άλλον.

«Διατηρούν άριστες σχέσεις κρατώντας σα φυλακτό τα όσα έζησαν μαζί» φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν το παρασκήνιο και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μετά από 10 χρόνια, ο Σπύρος και Νικολέτα προτίμησαν να χαράξουν ξεχωριστή πορεία, ανοίγοντας ο καθέναs τουs ένα νέο κεφάλαιο. Ο έναs νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τον άλλον και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

Στόχοs τουs είναι τα media να σεβαστούν την εξέλιξη αυτή στιs ζωέs τουs, μιαs και οι ίδιοι δεν σκοπεύουν να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες από τα όσα συνέβησαν μεταξύ τουs. Σε πρόσφατη πάντωs συνέντευξή του, όταν ο 65xpovos ηθοποιόs και παρουσιαστήs ρωτήθηκε για το αν ο άνθρωποs είναι μονογαμικό ον απάντησε «Όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share