Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επίγειος παράδεισος: Διέρρευσαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα

Δείτε πώς είναι μέσα

9 Ιανουαρίου 2023 12:24
Επίγειος παράδεισος: Διέρρευσαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στα Άχλα της Άνδρου και το σπίτι της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Ειδικότερρα, το σπίτι της ανήκει στο συγκρότημα «Όναρ», το οποίο έχει επιμεληθεί ο άνδρας της, Ματέο Παντζόπουλος και έχει γήινο χαρακτήρα, με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο. Με την ευκαιρία, δείτε το βαρύ πλήγμα για την οικογένεια της παρουσιάστριας.

σπίτι Μενεγάκη Άχλα σαλόνι

Η Ελένη Μενεγάκη επισκέπτεται τα Άχλα με κάθε ευκαιρία

Το ζευγάρι έχει επέμβει ελάχιστα στο φυσικό τοπίο και μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα, αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους, ενώ το λευκό χρώμα κυριαρχεί κυρίως στην κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι.

σπίτι Μενεγάκη Άχλα υπνοδωμάτιο

Το εσωτερικό των σπιτιών, στα οποία μένουν κάθε σεζόν όσοι επισκέπτονται το «Όναρ», διαθέτουν κλιματισμό, ενώ διαθέτουν λιτή επίπλωση.

Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

σπίτι Ελένης Μενεγάκη Άχλα

Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα, κατόπιν αιτήματος.

σπίτι Μενεγάκη Άχλα

Τέλος, σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 350μ από το συγκρότημα, βρίσκεται η περίφημη βοτσαλωτή παραλία, εκεί που κάνει τα μπάνια της η Ελένη Μενεγάκη.

«20 χρόνια τώρα και είναι η πρώτη φορά που...» - Σπαραγμός για την Ελένη Μενεγάκη με τον Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη βλέπει πως τα πράγματα... αλλάζουν με τα χρόνια και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, γιόρτασε μακριά της για πρώτη φορά τα γενέθλιά του, συγκεκριμένα στην Άνδρο.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της, να γιορτάσει πρώτη φορά τα γενέθλιά του, μακριά από την οικογένειά του, ταξιδεύοντας με την παρέα του στην Άνδρο, περνώντας παράλληλα υπέροχα με τη Γαία Μερκούρη.

Το... παράπονο της Μενεγάκη για τα γενέθλια του γιου της

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε: “Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου”. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. “Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου”. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη,

Και πρόσθεσε: «Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: “Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα Χρόνια Πολλά”», ήτα τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share