Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πέταξε όλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει γυμνή στην αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μετά τη γέννηση του γιου τους (photo)

Η επίμαχη ανάρτηση

9 Ιανουαρίου 2023 07:51
Τα πέταξε όλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει γυμνή στην αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου μετά τη γέννηση του γιου τους (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πραγματικά ήταν ανατρεπτική!

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει πάρει ήδη εξιτήριο από το μαιευτήριο και βρίσκεται στο σπίτι της με το μωρό.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της.

Συγκεκριμένα, η ίδια πόσταρε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη στη αγκαλιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Οι εν λόγω εικόνες τραβήχτηκαν κατά την περίοδο της κύησης της Κωνσταντίνας, καθώς όπως θα παρατηρήσετε είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Το θαύμα της ζωής», έγραψε στη λεζάντα.

«Είμαστε σε σοκ...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, μετά τη γέννηση του γιου της, με την ίδια να πραγματοποιεί δηλώσεις στην έξοδο από το μαιευτήριο.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η χαρά που βιώνει δεν μπορεί να κρυφτεί, μάλιστα, συγκινήθηκε τόσο πολύ που ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους.

Όπως έχει αναφέρει ο γυναικολόγος της, Παναγιώτης Ψαθάς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 2,800 γραμμάτια στις 3/1 το μεσημέρι με καισαρική. Η πρώην παρουσιάστρια ήταν από την πρώτη στιγμή άριστα στην υγεία της όπως και το μωράκι της. Μάλιστα, ξεκίνησε από τις πρώτες ώρες να περπατάει, όπως και... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share