Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η σχέση μου με τον Γιάννη Πάριο δεν ήταν εύκολη όταν...»

Τι εξομολογήθηκε;

8 Ιανουαρίου 2023 10:46
«Βόμβα» από Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η σχέση μου με τον Γιάννη Πάριο δεν ήταν εύκολη όταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα, έκανε το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη μέσα από την συχνότητα του ΑΡΤ. Για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα, την άποψη που έχει γι' αυτό ο σύζυγός της αλλά και την σχέση της με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο είχε μιλήσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε πώς ευχήθηκε στον Γιάννη Πάριο για τη γιορτή του.

Από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης και για τον λόγο αυτό στα 18 φοίτησε στην σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν διστάζει να εξομολογηθεί on camera πως ο σύζυγός της δεν ήταν σύμφωνος στην αρχή παρόλα αυτά τη συμβούλευσε να το δοκιμάσει για να… ”φάει” τα μούτρα της!

Πάριος αντελίνα βαρθακούρης

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον Γιάννη Πάριο: «Ο πεθερός μου είναι σχολή για μένα, έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση Δεν ήταν εύκολη η σχέση μας αρχικά. Όταν έγινα μαμά κατάλαβα τη ψύχωση με τα παιδιά του. Φοβόμουν να του πω ότι θα ασχοληθώ με την τηλεόραση, ντρεπόμουν».

Ζοφερές αποκαλύψεις για τον Γιάννη Πάριο: «Οφείλει την καριέρα του στην...»

Για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξη του στο «Joy» του ΣΚΑΙ.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, τονίζοντας πως δεν θυμάται ακριβώς την περίοδο που χώρισαν οι γονείς του, καθώς ο πατέρας έφευγε από το σπίτι γενικά.

Όπως ανέφερε δεν άλλαξε κάτι στη ζωή του μετά το χωρισμό τους, καθώς δεν χρειάστηκε να αλλάξει σπίτι αυτός, αλλά ο πατέρας του. Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης, έκανε ειδική μνεία στη μητέρα του, η οποία σύμφωνα με τα συμφραζόμενα ήταν ο στυλοβάτης του σπιτιού και στήριξε πολύ τον Γιάννη Πάριο μέχρι να χτίσει την καριέρα του στο τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share