Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κλέλια Ρένεση: Έτσι ξεπέρασε τον Αντώνη Κανάκη – Η σχέση της με πασίγνωστο ηθοποιό

Είμαστε σίγουροι ότι δεν το γνωρίζατε!

5 Ιανουαρίου 2023 22:02
Κλέλια Ρένεση: Έτσι ξεπέρασε τον Αντώνη Κανάκη – Η σχέση της με πασίγνωστο ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση είχαν το δικό τους «φλογερό» ειδύλλιο, το οποίο φρόντισαν να αφήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τη δεύτερη να βρίσκεται μετά τον χωρισμό τους παρηγοριά στην αγκαλιά αγαπημένου ηθοποιού.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα ωστόσο χώρισαν πολύ ξαφνικά χωρίς να γίνουν γνωστά τα πώς και τα γιατί. Φημολογείτο ότι ο λόγος που το διέλυσαν ήταν η απόσταση, παρ' όλα αυτά αρκετά δημοσιεύματα της τότε εποχής ήθελαν την ηθοποιό να προχωράει άμεσα σε νέα σχέση με τον έναν νεαρό ηθοποιό. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο εκνευρίστηκε η Κλέλια Ρένεση.

Ο ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά της Κλέλιας Ρένεση

Ο λόγος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μπορεί το ειδύλλιό τους να μην κράτησε πάρα πολύ, ωστόσο οι δυο τους μετά τον χωρισμό παρέμειναν καλοί φίλοι.

Κλέλια Ρένεση Δαδακαρίδης

Κλέλια Ρένεση: Μας έκανε να «γονατίσουμε» από τη γλύκα - Ανέβασε το πιο χαριτωμένο βίντεο με την κόρη της στην παραλία!

Η μία μετά την άλλη είτε οι τηλεοπτικές εκπομπές, είτε οι σειρές ρίχνουν αυλαία για τη φετινή σεζόν ή οριστικά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», αφού θα συνεχιστεί για 10η συνεχόμενη χρονιά, εφ' όσον ο κόσμος συνεχίζει να το λατρεύει. Έτσι στην ανάπαυλα των γυρισμάτων η Κλέλια Ρένεση βρήκε την ευκαιρία να πάει διακοπές και ανέβασε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με την μικρή της κόρη.

Η μικρή Κοραλία, ή το κοράλι της όπως την αποκαλεί στην περιγραφή του βίντεο είναι ήδη τριών χρονών και πριν από δύο μήνες μάλιστα γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Η μαμά Κλέλια τότε είχε...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share