Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξοργισμένη η Κλέλια Ρένεση - Ξέσπασε στο Instagram: «Αφήστε τον κόσμο να ζήσει»

Δε... μάσησε τα λόγια της για όσα συμβαίνουν στη Γαύδο

11 Αυγούστου 2022 15:44
Εξοργισμένη η Κλέλια Ρένεση - Ξέσπασε στο Instagram: «Αφήστε τον κόσμο να ζήσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται για διακοπές στη Γαύδο και μετά το ξέσπασμά της κατά του Δήμου που έκοψε το νερό σε παραλία του νησιού, αυτή τη φορά επανήλθε καθώς εξοργίστηκε που κλείνει το δημοτικό σχολείο του νησιού.

Σε μήνυμά της στο Instagram δημοσίευσε την είδηση και στη λεζάντα έγραψε: «Μωρέ αφήστε τον κόσμο να ζήσει/ δώστε στη μεθόριο ζωή κ παλμό, ενώστε τη σθεναρά με την υπόλοιπη Ελλάδα, μην ξεριζώνετε τους ανθρώπους, μην εγκαταλείπετε τη μεθόριο, είναι ότι πιο αγνό μας έχει απομείνει.

Διαβάστε επίσης: Κόλαφος η Κλέλια Ρενέση για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Πρωθυπουργός – Δημοσιογράφοι – ΜΜΕ ταΐσατε τα τέρατα με τα όνειρά μας» (photo)

Έχει να μας διδάξει πολλά! Δώστε κίνητρα για αποκέντρωση, δώστε δυνατότητα στους ανθρώπους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια στον τόπο τους… Δώστε μια ευκαιρία στους γνωστικούς τόπους αυτούς να κρατηθούν με αξιοπρέπεια κ μα μην μεταμορφωθούν σε θέρετρα κ υπηρεσίες τουρισμού. Είναι αγώνας όλων μας να μείνουν τα νησιά μας ενεργοί οργανισμοί».

Σύμφωνα με το flashnews.gr, τη νέα σχολική χρονιά δεν θα χτυπήσει το κουδούνι στο δημοτικό σχολείο του νησιού και ο λόγος δεν είναι η έλλειψη εκπαιδευτικού, αλλά η έλλειψη μαθητών, καθώς τα δύο παιδιά που «ζωντάνευαν» το σχολείο του νησιού, μεγάλωσαν και πρέπει πλέον να φοιτήσουν σε Γυμνάσιο.

Η Κέλλυ και ο Νίκος, που είναι αδέλφια, είναι αναγκασμένοι να φύγουν από το νησί που μένουν οικογενειακώς και πέρασαν τα πρώτα ανέμελα χρόνια της ζωής τους καθώς η απάντηση στο αίτημα να ιδρυθεί γυμνασιακή τάξη στην Γαύδο ήταν αρνητική από το υπουργείο Παιδείας.

«Τόσο η οικογένεια των παιδιών, όσο και ο Δήμος, ζητήσαμε να ιδρυθεί γυμνασιακή τάξη προκειμένου να μείνουν τα παιδιά στο νησί» είπε στο Flashnews.gr η δήμαρχος Γαύδου Ευαγγελία Στεφανάκη, τονίζοντας πως η εξέλιξη αυτή είναι πολύ άσχημη για το νησί.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε, καθώς η ύπαρξη παιδιών που θα κρατούν ζωντανό το σχολείο μας είναι αναγκαίο για να υπάρχει προοπτική για το μέλλον της Γαύδου» επεσήμανε η κυρία Στεφανάκη.

«Ζητάμε την παρέμβαση του πρωθυπουργού»

Η οικογένεια των δυο παιδιών η οποία έχει ένα ακόμη παιδάκι που πρόκειται να πάει νηπιαγωγείο, είναι σε απελπιστική κατάσταση. «Έχουμε δημιουργήσει οικογένεια στα σύνορα της Ελλάδας και έρχεται η πολιτεία και μας λέει να φύγουμε. Δεν θέλουμε να φύγουμε από τον τόπο μας» τόνισε στο Flashnews.gr η μητέρα των παιδιών Έφη Γεωργακά. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά, η ψυχολογική κατάσταση και των παιδιών είναι πολύ άσχημη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share