Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποδαρικό για την Κατερίνα Γερονικολιού: Η ανάρτηση της για την νέα χρονιά και η έμμεση αναφορά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η ανάρτηση όλο νόημα

4 Ιανουαρίου 2023 13:48
Ποδαρικό για την Κατερίνα Γερονικολιού: Η ανάρτηση της για την νέα χρονιά και η έμμεση αναφορά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Γερονικολού πέρασε τις γιορτές με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και τα αγαπημένα της πρόσωπα - Μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram μάς σύστησε την αδερφή της και έστειλε μήνυμα για τη νέα χρονιά. Με την ευκαιρία, δείτε την «βόμβα» του Γιάννη Τσιμιτσέλη για δεύτερο παιδί μετά το διαζύγιο με τη Λασκαράκη

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι αρκετά ενεργή στα social media και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έστειλε τις ευχές της για τη νέα χρονιά που ήρθε, ενώ με μία φωτογραφία μάς σύστησε και την αδερφή της. Με αφορμή την πρώτη ημέρα της χρονιάς, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αδερφή της. Το σπάνιο αυτό φωτογραφικό στιγμιότυπο εντυπωσίασε τους followers της ηθοποιού, όπως ακριβώς τους εντυπωσίασε και η ομοιότητα που έχουν οι δύο αδερφές.

«Ποδαρικό για το 2023! Αγαπημένη νέα χρονιά, να είσαι πιο τρυφερή από τη χρονιά που πέρασε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κατερίνα Γερονικολού.

Τρισευτυχισμένοι: Πήραν την μεγάλη απόφαση Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μετρούν τριάμισι χρόνια σχέσης και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του θεάματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, οι δυο καλλιτέχνες θα είναι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ, "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ", κι έτσι θα είναι μαζί και στο πλατό!

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο βήμα Τσιμιτσέλη - Γερονικολού

Πρόκειται για μια γλυκιά ρομαντική σειρά, με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να μπλέκεται σε μια τρυφερή ιστορία αγάπης γεμάτη σασπένς. Οι ετοιμασίες της... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share