Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Του έλεγα σήκω τώρα πάνω...»

Ο θάνατος που, όπως ήταν λογικό, τη στιγμάτισε για όλη της τη ζωή

30 Δεκεμβρίου 2022 16:03
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Του έλεγα σήκω τώρα πάνω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στην Ελεονώρα Μελέτη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την δυσκολότερη στιγμή της ζωής της, που ήταν ο θάνατος του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός, δεν μπορούσα να το χωνέψω αυτό. Είχα πάθει σοκ εκείνο το βράδυ.

Με είχαν βγάλει οι γιατροί, γιατί προσπαθούσαν να του κάνουν ανάνηψη, και δεν δούλεψε και ο απινιδωτής, ήταν ένα θέμα αυτό. Προσπαθώντας να κάνουν ανάνηψη, εγώ είχα πέσει κάτω, κρατούσα μια εικόνα του Χριστού κι έλεγα ‘’όχι θεέ μου, δεν θα μου το κάνεις αυτό’’ μονολογούσα.

Και κάποια στιγμή, όταν έφυγε από τη ζωή και ήρθε ο πατέρας Τιμόθεος, από το σοκ δεν λειτουργούσα, και μίλαγα στον Ανδρέα και του έλεγα “δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό, να σηκωθείς τώρα αμέσως”. Και θυμάμαι την κίνηση να με τραβήξει ο πατέρας Τιμόθεος και να με αγκαλιάσει.

Κι εγώ να λέω “όχι, να σηκωθείς τώρα πάνω, δεν έχεις το δικαίωμα να μου το κάνεις αυτό”. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», είπε η Δήμητρα Λιάνη.

«Ήθελαν να με σκοτώσουν...» - Σπαραγμός για τη Δήμητρα Λιάνη

Η Δήμητρα Λιάνη πραγματοποίησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μίλησε... για όλα, ειδικά για τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η τελευταία σύζυγος του ιστορικού πρωθυπουργού, που παράλληλα «κάρφωσε» την Εύα Καϊλή, αναφέρθηκε στον διαμόρφωσε τη ζωή της και την κοινή τους πορεία, με μπόλικο παρασκήνιο να υπάρχει πίσω από το γάμο τους.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην λάσπη που δέχθηκε για την επιλογή της να παντρευτεί τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εκείνος πάντα της έλεγε: «μην στεναχωριέσαι αγάπη μου». Ανάμεσα σε όσα είπε, μάλιστα, επεσήμανε πως άνθρωποι της οικογένειας την απείλησαν με την ίδια της τη ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share