Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τα λεφτά που έχουν βρεθεί είναι...»: «Βόμβα» από Δήμητρα Λιάνη για Εύα Καϊλή

Τι είπε για το πολύκροτο σκάνδαλο;

21 Δεκεμβρίου 2022 15:34
«Τα λεφτά που έχουν βρεθεί είναι...»: «Βόμβα» από Δήμητρα Λιάνη για Εύα Καϊλή

«Τα λεφτά που έχουν βρεθεί είναι λίγα, είναι τα… έξοδα κίνησης». Αυτό σημείωσε με σκωπτική διάθεση η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

«Πιστεύω πως είναι μεγάλη ιστορία για να ψάχνει τόσο καιρό η βελγική Δικαιοσύνη, η οποία κάνει τη δουλειά της καλύτερα από την Ελλάδα», είπε η Δήμητρα Λιάνη, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει βρεθεί μόνο η κορυφή του παγόβουνου στην υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Συνέχισε λέγοντας πως η ίδια δεν πιστεύει ότι έφερνε λεφτά ο σύντροφος της Καϊλή και αυτή δεν γνώριζε τίποτα.

Αναφέρθηκε και στα όσα έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου επί ματαίω.

«Συγκατοικώ για να τα βγάλω πέρα»

Για την προσωπική της ζωή σημείωσε πως πλέον συγκατοικεί για να μπορεί να τα βγάλει πέρα και τόνισε πως δεν έχει σύντροφο.

Είπε χαρακτηριστικά: «Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνότα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ».

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα απ' όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share