Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβασε βίντεο με τα σκυλιά της να ζουν στο γκαράζ

«Μάλλον δεν ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού…»

29 Δεκεμβρίου 2022 20:54
Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβασε βίντεο με τα σκυλιά της να ζουν στο γκαράζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σφοδρές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει ένα βίντεο που ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν στο TikTok, το οποίο δείχνει τα δύο σκυλιά της να ζουν στο γκαράζ, παρά το γεγονός ότι η ίδια μένει σε μια τεράστια έπαυλη.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Στην "φόρα" προσωπικές φωτογραφίες της Καρντάσιαν από τον Κάνιε Γουέστ: Τα πορνό βίντεο και οι άσεμνες φωτογραφίες που έδειχνε στους υπαλλήλους του

Σύμφωνα με την pagesix.com, η τηλεπερσόνα κατέβασε γρήγορα το βίντεο, όμως ένας χρήστης το αποθήκευσε και το ανέβασε ξανά στην πλατφόρμα, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνονται τα δύο Πομεράνιαν που έχει η Καρντάσιαν να μένουν στο γκαράζ, το οποίο είναι διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μαξιλαράκια, αλλά και κάλτσες για τα δύο σκυλάκια.

Παρόλα αυτά, αρκετοί διαφώνησαν με την επιλογή της, με έναν χρήστη να αναφέρει πως «έχουν τόσα στρέμματα γης, αλλά κρατούν τα σκυλιά τους στο γκαράζ» και έναν άλλον να τονίζει πως «μάλλον δεν ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού».

Ορισμένοι όμως, υπερασπίστηκαν την επιλογή της και ανέφεραν ότι ένα μέρος που έχει χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια δεν είναι άσχημο για ένα σκυλί και πως μπορεί να «καλύψει εν μέρει τις απαιτήσεις του».

Αμήχανο: Η Άννα Γουίντουρ αγνόησε επιδεικτικά την Κιμ Καρντάσιαν σε επίδειξη μόδας (video)

Η Κιμ Καρντάσιαν αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την απόρριψη της Άννα Γουίντουρ. Η εκδότρια της Vogue, η οποία παραβρέθηκε στην επίδειξη της Fendi για τη συλλογή της άνοιξης του 2023 στη Νέα Υόρκη, έδειξε χωρίς δισταγμό την «αντιπάθειά» της απέναντι στην τηλεπερσόνα.

Δείτε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Η βίλα αξίας 20 εκατ. ευρώ με μίνιμαλ αισθητική που… ξενερώνει την κόρη της

Σε βίντεο, που πολύ γρήγορα έγινε viral στο διαδίκτυο, φαίνεται η Κιμ Καρντάσιαν ενθουσιασμένη να θέλει να χαιρετήσει την Άννα Γουίντουρ, όταν έρχεται προς το μέρος της.

Ωστόσο η διάσημη εκδότρια, αντί να ανταποδώσει τον ενθουσιασμό, την αγνόησε και στράφηκε προς τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν δίπλα στην τλεπερσόνα. Μάλιστα οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, έσπευσαν να ερμηνεύσουν τη στιγμή, ως μία ξεκάθαρη ένδειξη του σνομπισμού της Γουίντουρ.

Όπως φανερώνεται στο βίντεο, η Κιμ Καρντάσιαν γεμίζει το πρόσωπό της με ένα τεράστιο χαμόγελο, μόλις αντικρίζει την Άννα Γουίντουρ και της λέει «Γεια σου, πώς είσαι;».

Η Γουίντουρ αντί να ανταποδώσει τον χαιρετισμό της Καρντάσιαν, επέλεξε να αγκαλιάσει την «Κάρι Μπράντσο» του Sex and The City.

Δείτε το βίντεο

@madamefigarofr

#KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek

♬ son original - madamefigarofr

Η «παγωμένη» συμπεριφορά της εκδότριας της Vogue, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, δεδομένου ότι η ίδια και η Κιμ φαίνεται, να έχουν δημιουργήσει μία στενή επαγγελματική σχέση τα τελευταία χρόνια. Η τηλεπερσόνα έχει κάνει μέχρι σήμερα τρία εξώφυλλα στη Vogue. Πιο συγκεκριμένα, έχει κάνει δύο σόλο φωτογραφήσεις τον Μάρτιο του 2022 και τον Μάιο του 2019 και ένα ακόμα με τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ τον Απρίλιο του 2014.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει επίσης παραβρεθεί πολλές φορές στο εμβληματικό Met Gala της Άννα Γουίντουρ και στην τηλευταία της εμφάνιση έγινε viral, με το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share