Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κιμ Καρντάσιαν: Η βίλα αξίας 20 εκατ. ευρώ με μίνιμαλ αισθητική που… ξενερώνει την κόρη της

«Το playroom είναι γεμάτο και ακατάστατο...»

24 Ιουνίου 2022 14:29
Κιμ Καρντάσιαν: Η βίλα αξίας 20 εκατ. ευρώ με μίνιμαλ αισθητική που… ξενερώνει την κόρη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για το μινιμαλιστικό σπίτι της αξίας 20 εκατ. ευρώ και παραδέχεται ότι η κόρη της Νορθ δεν είναι φαν των λιτών εσωτερικών χώρων που διαθέτει.

Σύμφωνα με το «Architectural Digest», η Kιμ είπε σε μια ομάδα συντακτών του Condé Nast ότι η λιτή διακόσμηση του σπιτιού της στην περιοχή Hidden Hills, έγινε έμπνευση για τη νέα της σειρά ομορφιάς, λέγοντας: «Πάντα μου άρεσε η μίνιμαλ αισθητική και σκεφτόμουν πώς να δείχνει όμορφο έτσι το σπίτι μου».

Στο σπίτι της Κιμ, το οποίο στο παρελθόν μοιραζόταν με τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ (Kanye West), οι τοίχοι και τα έπιπλα σε όλους τους κεντρικούς χώρους είναι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε λευκές και κρεμ αποχρώσεις, ενώ αποκάλυψε ότι έχει αφήσει τα τέσσερα παιδιά της να διακοσμήσουν τα υπνοδωμάτιά τους με χρώματα της δικής τους επιλογής.

«Αφήνω τα παιδιά μου να “τρελαθούν” στα δωμάτιά τους. Το υπόλοιπο σπίτι είναι δικής μου επιλογής» δήλωσε η Kιμ και παραδέχεται ότι η μεγαλύτερη κόρη της Noρθ δεν συμφωνεί με τη μινιμαλιστική διακόσμηση. «Το σπίτι σου είναι τόσο λευκό!» φέρεται να λέει η εννιάχρονη στη μαμά της.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο με τη Vogue, η Καρντάσιαν, έδωσε μια εικόνα για το πώς είναι διακοσμημένα τα δωμάτια των παιδιών της, εξηγώντας: «Το playroom είναι γεμάτο και ακατάστατο. Τα τέσσερα παιδικά υπνοδωμάτια είναι ροζ, μωβ, μπλε και ένα με δεινόσαυρους. Κάθε παιδί μπορεί να έχει το δικό του στιλ στο δωμάτιό του, ωστόσο στο κυρίως μέρος του σπιτιού, μου αρέσει η ηρεμία», αναφέρει η τηλεπερσόνα.

Παράλληλα, η Κιμ δήλωσε στη Vogue τη μεγάλη της αγάπη για τα αυτοκίνητα και αποκάλυψε ότι τα έβαψε για να ταιριάζουν με το σπίτι. «Το σπίτι μου είναι γκρι και ήθελα να ταιριάζουν κάπως με το σπίτι, οπότε έκανα όλα τα αυτοκίνητα γκρι» εξήγησε η Kιμ καθώς παρουσίαζε τα μοναδικά της αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων μια Lamborghini Urus και μια Rolls-Royce Ghost, βαμμένα σε ανοιχτό γκρι χρώμα.

Εκτός από το πολυτελές οικογενειακό της σπίτι στο Hidden Hills, η Kιμ χτίζει ένα εξοχικό στο Palm Springs, το οποίο έχει περιγράψει ότι είναι και εκείνο «σε γκρίζους τόνους και πραγματικά ήσυχο και ήρεμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share